Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tıbbi görüntüleme teknikleri olarak atanabilir ya da sonradan geçiş yapabilir miyim?

tazz

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhabalar,

Yeni üyeyim. Ve tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın. Sormak istediğim bir kaç soru var.

Geçen ay %40 engelli raporu aldım. Ekpss'ye gireceğim. Bir önlisans programından(biyomedikal cihaz teknolojisi) mezunum. Şuanda da başka bir önlisans programında(tıbbi görüntüleme teknikleri) okuyorum. Mezuniyetim haziranda olacak.

1- Mezun olacağım programdan yerleşebilir miyim ?

2- Eğer yerleşme durumum yok ise, mevcutta mezun olduğum programdan(biyomedikal cihaz teknolojisi) yerleşsem, memur olduktan sonra mezun olacağım tıbbi görüntüleme teknikleri yani radyoloji teknikeri olarak pozisyonum değiştirebilir miyim ?

Kısacası boşuna okumuş olmak istemiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bölümünüzün daha önceki alımlarına bakın ve kaç puanla kapattığına kendi bölümünüzden alım olursa tercih yapabilirsiniz...bende tıbbi dökümantasyon mezunuyum

tazz

merhaba ben de tıbbi görüntüleme okuyorum ben de haziranda mezun olacağım yapabilirsiniz. tercihler temmuz gibi oluyor

teşekkürler :) İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Kaç kişiyiz acaba tıbbi görüntüleme teknikleri okuyup 2018 ekpss'ye girecek olan bunla ilgili bir konu açalım :)

RachelGreen
Açtım konu :)

Üst Alt