Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tertibatlı araç kullanabilir ibaresi olmadığı için yeniden rapor alan var mı?

Şefika

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
En kısa zaman içinde ötv muafiyetli araç alan oldu mu ? Mevcut ötv raporu olmasına rağmen sırf " tertibatli araç kullanabilir" ibaresi olmadığı için yeniden sorunsuz bir şekilde çıkartabildiniz mi raporunuzu ?

Evet var ayrical tertibatli degil ozel tertibatli arac kullanabilir olucak. Keske sadece buda yetseydi ama buda yeterli degil malesef

Siz raporunuz varken yeni raporu çıkartırken sorun çıkarttı mı sağlık kurulu size. Birde ekstra ne gibi sorunlar yaşadınız. Ben rapor başvurusu yapmak için hastaneye gittiğimde raporum olduğu için yeni bir rapor başvurusu yapılmaz diye islemim yapılmadı. Şimdi farklı bir hastaneye randevu almaya çalışıyorum eğer orası da aynı şeyi söylerse ne yapicam hiç bilmiyorum 2012 de çıkarttığım raporuma itiraz etmekten başka şansım kalmıyor sanırım

Ayni durum benimde basima geldi. Saglik probleminiz ilerlemeden yenileyemezsiniz dedi bende valilikten bununla ilgili saglik raporumun degismesi gerektigine dair dilek yazdirmistim dilekceyi gosterince isleme aldilar cunki resmi bir evrakti benimki sadece ortipedik oldugu icin diger doktorlara gerek yok sadece ortopedi acalim yeter dediler bende olur dedim ve sadece ortopedi doktoruna giderek durumu anlattim dski raporumdaki emg sonuclarini bilgisayardan tekrar bakip ordaki sonuclara gore ayni hareketleri yaptirdi ve durumum ayni oldugu icin ayni raporu verdi ve ozel tertibatli arac kullanabilir yazdi

Ben elimde ki raporu vergi dairesine göstermeye gittiğimde ordaki yetkili bana raporunuzda ortopedik rahatsizliginla ilgili bilgi yok eksik yazılmış o yüzden yenilenmesi gerek dendi. Raporu 2012 yılında aldığım için üzerinde oynama yapılmaz dedi cikarttigim hastane resmen arada kaldım

Ben soyle anlatiyim. Ben ehliyeti yeniledim yenileyince saglik raporun eski dediler bizim burdaki il saglik mudurlugu valilikte oraya gidip raporu ehliyete gore yenilemem gerekiyor dedim onlarda raporu aldigim hastaneye dilekce yazdi dilekceyi hizli olsun diye ben elden goturdum hastaneye oyle basladi islemlerim

Üst Alt