Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihlerin açıklanmasında ya da göreve başlamada bir değişiklik olur mu?

ysrkrdmr

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu olaylar nedeni ile tercihlerin açıklanmasında yada atanan arkadaşların göreve başlamasında erteme gibi bir ihtimal olur mu yada kadro sayısında bir değişiklik olur mu

[FONT=sans-serif]Tercihlerin açıklanmasında ya da göreve başlamada çok fazla bir erteleme olacağını sanmıyorum tercihler de sanırım 1 ay içinde ancak açıklanır, göreve başlamakta kurumlara göre değişkenlik gösteriyordu 1,5 ile 6 ay arasında değişiyordu, askeriye,emniyet ve adalet bakanlığına atananlara yaptıkları güvenlik tahkikatı uygulamasını bu atamalarda atanan tüm personele uygulayabilirler, kadro sayısı açıklanmıştı kılavuzda yayınlandı tercihler de yapıldı kadro sayısı konusunda bir değişiklik yapmaları için artık geç, önümüzdeki atamalarda geçmiş yıllara göre belki fazla alım olabilir.[/FONT]

Evet 2. Atamalarda çok alım olabilir

Life

sonuç açıklama 1 ay kadar uzar mı hemen açıklanmaz mı yani 1 hafta içinde falan ben şuan özelde çalışıyorumda tercih sonuçları açıklanınca eger yerleşmişsem işi hemen bırakıp 1 ay falan sürüyosa dinlenmek istiyorum bu konuda ne yapmam gerekiyor tercih sonucuna göre işi hemen bırakayım mı yoksa işe başlamam çok uzun olabilir işsiz kalırmıyım uzun bir süre yani 3 -5 ay gibi

ysrkrdmr Tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli değil 15 gün ile 1 ay arasında bir süre olabilir, kurumlar 1 - 1,5 ay ile 6 ay arasında göreve başlatıyor. Askeriye,Emniyet ve Adalet Bakanlığı personelleri güvenlik tahkikatı sebebiyle göreve biraz daha geç başlıyorlar. Meb ve Kamu hastanelerine falan atanırsanız çabuk başlarsınız ama emniyet,askeriye ve adalet bakanlığında göreve başlamanız biraz daha geç olabilir ona göre işten çıkar dinlenirsiniz.

Üst Alt