Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihlerden önce engelli raporunun süresi dolursa ne olur?

yassn41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ekpss sınavına girdim sıralamam 453 Size 2 tane soru sormak istiyorum.

1-) Ortepedik engelliyim doktorum bana 1 yıllık rapor verdi sınava o raporlar basvuru yaptım ve 2017'nin ocak ayında raporun süresi dolacak ve 2. atamadan once raporumun süresi dolursa ne olur ?

2-) Yeni alacagım engelli raporumda kısaltma ameliyatı oldugum için engelimin oranı biraz düşecek sizce bunda bir sakınca olur mu ?

Teşekkür ederim..

raporun süresi dolarsa yenisini çıkarmak zorundasın ...
fakat 40'ın altına düşerse bakanlık ne yapar onu bilemem kendi görüşümü yazayım ama. ataman gerçekleştiyse sonradan istenen raporun derecesi düşerse bence fark etmez yaaa... bir de 2017 demişsin sıralamanda 453 buna memurluk gelir ve 2017 den önce yerleşir işe başlarsın muhtemelen.

Şayet ataman olursa kurum rapor ister eğer 40 üzeri alamazsak ataman olmaz ancak atandıktan sonra oran düşsede fark etmez

teşekkür ederim hayır %40 ın altına düşmez sol bacagım kilitli ve düşük ve iki bacaktada platin var % olarak bir düşüş olacak yani sınava katıldıgım % düşecek.

Üst Alt