Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sırası mı alınan puan mı belirleyici olur?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Tercih işlemi yaparken tercih sıralaması önemli mi ?
Örn: Ben 84 puan ile 1. tercihime A kurumunu yazdım 88 puan alan kişi aynı kurumu 24. Tercihinde kullanıyor burda atanan kim olur sizce ?

Puanı yüksek olan öncelikli o seçtiği yerlerde atanana kadar sen beklersin fakat öncelik en istediğin yerleri yazman

ilk 10 tercihin de olur büyük ihtimal 30 tercih hakkın var hepsini dilersen seçersin dilersen 2 tane seçersin

Arıkan Eyvallah gardaş inşallah öyle olur iskenderunluyum bura ve çevre illeri tercih edeceğim bakalım

Puan üstünlüğü esastır 1tercih ile 30 tercih farketmez puan üstünlüğü sende ise atanırsın

yüksek alan yanlış tercih yapmış olur ve atanamaz oyüzden diyoruz tercih sıralaması önemli bu sitede bu konuda herkez kendi menfaati için yalan yanlış bilgiler yazıyor.ösym nin sitesinden kontrol edebilir siniz aynı zamanda doğru bilgi edinmiş olursunuz.

Mrb onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Evet işte benim de merak ettiğim bu yoksa neden tercih önemli diye soylensin ki yüksek puanlı rahat rahat tercih yapsın diyemeyiz
grcnckr
gozyası

İlk 3000-4000 ve 75 puan üstü ile 2 atama atanır işin özeti budur

Puan 79,40
sıralama 3390

2 yıl içinde atamam gelir mi bu son sansım artık daha fazla yuksek puan alamam yaş geçiyor okuduğunu anlamak zorlasıyor

Üst Alt