Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Mesaj gelmiyor. Ne yapacağım. E devlete bakıyorum planan ödeme - tarihi kutusu da boş.

@Ahmedo72, Bugün müsait vaktim vardı yeniden Halkbank a uğradım. Hesap açılmamış adıma, mesaj gelmeden gelme dediler o sebeple dün yatan maaşı henüz çekemedim.

81 yaşındayım, kalp krizi geçirdim. 1 ay hastanede yattım 15 gün önce çıktım. Ağır ilaçlar kullanıyorum. Yaşlılık maaşımı, pttkartla yakınlarıma çektiriyordum. Lütfen Allah rızası için, edevlette nereye sms gelecek, e devlete girip nereye bakacağım, sonra halkbankasına gidip ne diyeceğim, kısaca anlatabilir misiniz? Kendim mi gitmek zorundayım bankaya?

Vasiniz yoksa kendiniz gitmeniz gerekir bankaya gidip yaşlılık aylığı için aile kartı istiyorum diyceksiniz

E devlette girin katılım mevduat yazın orda adınıza açılan hesap varmı bakabilirsiniz bankaya gitmeniz gerekir kartı almadan paranızı çekemezsiniz

E devlette girin katılım mevduat yazın orda adınıza açılan hesap varmı bakabilirsiniz bankaya gitmeniz gerekir kartı almadan paranızı çekemezsiniz

bursalı1999 Çok teşekkürler. Allah razı olsun. İsim, soyisim, vatandaşlık numarası ve altta da Halk Bankası yazıyor ama şube ismi yok. En yakın şubeye mi gitmem lazım?​

Sms gelecek diye yazmışlar. Sms nereye geliyor acaba? E-devlette nereye bakacağım?

En yakın halkbankası şubesine gidip kartınızı alabilirsiniz adınıza hesap açılmış sms i beklemeyin bizede gelmedi

Adınıza hesap açılmışsa sms gelmesine gerek yokki sizin adınıza hesap açılmadıysa onu sosyal yardım kurumuna sormanız gerekir belkide maaşınız kesildi bizede mesaj gelmedi ben bu kartı ileide yoğunluk olmasın diye 2 ay önce aldım

@hergele60, bana ayın 5de normal mesaj geldi paranız yattı gidip çekebilirsiniz diye size gelmedi mi,, artık edevlete girip bakmaya da gerek yok gibi, güzel oldu bu

Üst Alt