Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekrar emeklilik sevki için belli bir süre geçmesi gerekiyor mu?

samedo99

Aktif Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
354
Merhabalar ilk sevk tarihim malulen için aralık ayı tekrar sevk için üzerinden 6 ay geçmesi gerek diyorlar böyle birşey var mı? Kişinin başka hastalığı oluştuysa yada mevcutta var ise ne oluyor tekrar dilekçe veremiyor mu emeklilik için? Teşekkürler

@samedo99,

Malulen emeklilik başvurusu için red ve çalışma gücü kayıp tespiti ile emeklilik için onada olumsuz sonuç geldi demiştin.

Hangisi için tekrar başvuru yapacaksın ?

Son tanım bipolar oldu lithuril katya başladık toplamda 4 ayrı ilaç oldu kullandığım @BnymnYldz

@BnymnYldz En son 8 polise saldırdım nezarette yattım hepsi şikayetçi mahkemeye çıktım adli kontrol ile serbest psikiyatriye sevk ettiler sonuç bipolar ok

Size yazmıştım. Neye istinaden buraya yazma gereği duydunuz? Neyse çok ta önemli değil

Moderatör tarafında düzenlendi:
@samedo99,
Bana birşey yazmadın bu konu ile ilgili yanlış hatırlıyor olabilirsin. Sorduğun soruya cevap veriyoruz ona istinaden açtığın bu konuya yazıyoruz.

Emeklilik başvurusu yapıp tekrar sevk alıp yeni rapor alman gerekecek. Bu alacağın raporda da hastalık teşhisi Bipolar olarak görünmesi gerekiyor.

Hastalık listesinde Bipolar için Hafif Düzey tanısı görünüyor. Çalışma yılı ve prim günün tutuyor zaten. SGK Sağlık Kurulu bu yönde karar verirse emekli olabilirsin.

Bipolar tanısı yeni koyuldu demişsin. Bu hastalık için belli bir süre tedavi geçmişi olması istenir mi istenmez mi o kısmı bilemiyorum.

Üst Alt