Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Teknisyenim, memur yada VHKİ için tercih yapamaz mıyım?

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Halen memur statüsünde çalışanlar, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin DevletMemurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğin 14 üncü maddesinde yer alan; “Halen memur olarakçalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkinkadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz,yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.” hükmüne uygun olarak tercihte bulanabileceklerdir.

([SIZE=3]Ben su an teknisyen olarak çalısıyorum ama memurluk veya veri hazırlama istiyorum tercih yapamazmıyım.)[/SIZE]

Bildiğim kadarıyla memur olsaydın (GİH) sınıfı - Teknisyenliğe (TH) sınıfı tercih yapabilirdin. Çünkü (GİH) sınıfından (TH) sınıfına yükseleceksin.
Senin durumunda ise; (TH) sınıfından (GİH) sınıfına düşüyorsun. Birde zaten mezun olduğun bölümle ilgili ünvanda çalışıyorsun.
Ama yinede bii araştır derimm

[FONT=sans-serif]Halen memur olarak çalışmakta olanlar, [/FONT][FONT=sans-serif]başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç [/FONT][FONT=sans-serif]olmak[/FONT][FONT=sans-serif] üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz,[/FONT][FONT=sans-serif]([/FONT][FONT=sans-serif]benim buradan anladığım bunların dısında baska kadrolara basvuramaz[/FONT][FONT=sans-serif])suan kurumda ben memura sordum kendisini örnek verdi ben hizmetliliği istesem beni havada karada hizmetli yaparlar diyor.TH sınıfı üstte ise alt kadroyu secebilmem lazım kadrolar belli olsun Bimerede yazacam [/FONT]

1806

Sen gih sınıfına sınavsız geçebilirsin.peki niye geçmek istiyorsun teknisyen,memurdan üstün ve maașı daha iyi.

suan kurum içinde geçebilirim ama ben tercih yapıp kurumumuda degistirmek istiyorum FaiR

He anladım onu tam bilmiyorum ben,personel islerine sor bakalım.

personeldekiler bilmez üstad en güzeli asalet tastik olduktan sonra bimere yazmak

Teknisyenlikten VHKİ ye geçersen maaşın düşecek bunun yerine tekniker olmak için AÖF den bir bölüm okusan daha iyi değil mi?

Maasta çok bisey oynamıyor 40 tl falan tercih edebiliyor muyuz vkhi yi önemli olan o benim için aof de iki yıllık okuşan bile kurum içi sınavda teknikerlik sınavını kazanman gerekiyor cicikıs

Teknikerken de sınava girmen gerekir hop diye VHKİ olamazsın o yüzden kendi sınıfının üstü için çabala bence.

Lise mezunlarıda VHKİ olabiliyor bilgisayar sertifikası istiyor cicikıs

Üst Alt