Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek Hekimin Verdiği H sınıfı ehliyet alabilir, özel tertibat kullanabilir raporu..?

nemsi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Tek Hekimin Verdiği H sınıfı ehliyet alabilir, özel tertibat kullanabilir raporu alan var mı? Bazı devlet hastaneleri tek hekim raporu veriyormuş. Sürücü kursu, emniyet,araç alınan yer kabul ediyor mu? Bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yazsın lütfen.

Bugün h sınıfı ehliyetimi aldım.
Dosyada, aslı gibidir mühürlü heyet raporu vardı.
Kayıt yapan bayan memur, bir kaç tane sorun çıkardı.
Bu rapor başka ilden alınmış, ehliyet ayrı il, rapor ayrı il olmaz dedi.
Bulunduğum ildeki hastane hakem hastaneye sevk etti, o yüzden üniversite hastanesine gittik dedim.
Hastanenin sevk kağıdını sordu, Allahtan yanımda götürmüştüm, onu verdim dosyaya ekledi.
Daha sonra, aslı gibidir mühürlü olmaz, ben aslını isterim dedi.
Yanımda hem hastanenin verdiği aslı gibidir raporu, hem noter tastikli hali vardı. Onları da kabul etmedi.
Uzun tartışmalar sonucunda, o zaman aslı gibidir mühürünün yanına sürücü kursunun tastiğini de yaptırın dedi.
Başhekimin mührünü, noterin mührünü kabul etmiyorsunuz da sürücü kursu mühürü mü istiyorsunuz dedim.
Hiç bir şekilde kabul etmedi.
Bütün belgeleri yavaş yavaş, satır satır okudu, biz de orada ayakta bekledik.
Sandım ki kabul edecek, yok dedi.
Sürücü kursuna gittik, bütün evraklara mühür bastırdık.
Tamam dedi.
Masaya dosyayı koydu, şimdi öğle tatili olacak, şimdi git öğleden sonra gel dedi.
Gülermisin ağlarmısın.
Parmak izini vermiştim, başka bir memur bilgisayara bilgileri girmişti.
Sadece ehliyeti basıp verecek.

Yani diyeceğim şu ki: Tek hekim raporuna güvenme. Ben üniversite hastanesi raporunu zor kabul ettirdim.
Gerçi her memur böyle sorun çıkarmaz.

ehliyet almak için normalindede psikiyatri ve göz doktoruna muhakkak gözükmeniz gerekiyor. engel oranı ise ortopedinin verdiği oran yeterli geliyor

Üst Alt