Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek hastalıktan % 60 raporu olan arkadaşım malulen emekli olabilir mi?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
bir arkadaşım var maluliyet cetveline baktım göz hastalıgından 1. maddede bir gözün görme azlıgı en az 0.1 ve 0.1 den daha az olması gerekir diyor arkadaşımın 2009 da aldıgı raporda zaten her 2 gözde 0.1 altında bir göz hiç görmüyor bir gözde 0.1 ve % 60 oranını tek hastalıktan almış bende gözden DİGER HASTALIKLARIMLARIMLA SÜREKLİ VERGİ İNDİRİMİYLE SİTENİN SAYESİNDE EMEKLİ OLDUM 16 aralık 2010 tarihinden sonra gözden sakatlık oranlarıda kısmen arttı örnegin ben 2009 da % 30 almıştım şu an aynı degerlerle % 32 ALIYORUM arkadaşımın 2009 daki raporunda aynen şöyle yazıyor ve tek hastalık tan % 60 almıştı
görmeler sag 0.1 psodofaki iol de opasiteler sol ehd afaki ambyolopi
benim ögrenmek istedigim arkadaş maluliyete nasıl baş vuracak ve evlaklar nelerdir

Sigorta müdürlüğüne gidip oradan verilecek matbu bir dilekçe ile malulen emekliliğe başvuracak. Onlar hastaneye sevk edecekler...

Üst Alt