Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedavi nedeniyle göreve başlamam gecikirse ne olur?

Volta

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kanser hastasıyım ve muğla meb hizmetliyi kazandım , ay sonuna doğru göreve başlıcaz sanırım ama son taramamda tekrar nüks var ve riskli , radyoterapi görmem lazım . Göreve başlamam gecikecek , bir problem olurmu ve ne yapmam gerek. Teşekkürler

Volta Geçmiş olsun arkadaşım;

Atama emrinin size tebliğ edildiği gün aynı ildeyseniz göreve başlamalısınız başka bir ile atanmış ve o ile gidecekseniz 15 gün mehil müddetiniz vardır. Göreve başlarsınız göreve başlama yazınız yazılır sonrasında da amirinizden izin alır ve doktora gidersiniz bu tedavi 1 hafta falan sürecekse doktorunuzdan rapor alırsınız.

Göreve başlamayı geciktirmek gibi bir hakkınız yok söylediğim gibi atama emrinizin size tebliğinden sonra göreve başlamalısınız.

Life çok teşekkür ederim ustam yani beni aradıklarondan sonra 15 gün mühletim var , peki tedavi 1 haftadan fazla sürerse ne olur?

@Volta Aradıklarında başka ilden atandığınız ile Muğla'ya gidip göreve başlama süreniz 15 gün, yani 15 gün içinde göreve başlamalısınız, eğer Muğla'da yaşıyorsanız aynı gün göreve başlamalısınız.

Tedavi 1 haftadan fazla sürecekse izin alıp rapor alacaksınız.

Sağlık durumunuzu Muğla Meb ile de paylaşın, sizi iş yoğunluğu az olan ve çok yorulmayacağınız ve bu gibi durumlarda izin işlemlerini sorun etmeyecek bir okulda görevlendirsin.

Life çok teşekkür ederim gecen hafta gittim muğlaya evrak teslim ettim , bayan yardımcı oldu sağolsun, okul yazmayalım sana dedi ilçe milli eğt. Yazdık. Tekrardan teşekkür ederim ilginiz takdire şahayen.

Life dostum bugün aradılar beni işbaşı yapın diye , durumumu anlattım rapor alıp bize faks çekin dedi onlarda bakanlığa yazacaklarmış 1 ay 2 ay istediğin kadar geç başlayabilirsin dedi.bu arada gecen hafta bi kapalı ameliyat daha oldum onun raporunu alıp göndericem. Keşke başlayabilsem keşke iyi olsam artık çok yoruldum acı çekmekten :( hayatım bi düzene girse off of

Volta Geçmiş olsun kardeşim inşallah daha iyisindir, dedikleri gibi raporunu faksla, sağlık durumun iyi olunca başlarsın, işi düşünme önce sağlık sen iyi olacağına bu durumu atlatacağına inan azimli ol ve moralini her zaman yüksek tut ilaçlarını düzenli kullan beslenmene dikkat et ki iyi olasın :)

Üst Alt