Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tecilim sona erdi ve bir üniversiteye de yerleşemedim! Ne yapmalıyım?

Jacksonquit

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
merhaba ben 2003 doğumluyum bir kez askerliğimi tecil ettirdim sanırım yılbaşından itibaren asker kaçağı durumuna düşeceğim.üniversite sınavına girdim bu yıl ama şehrimdeki üniversite gelmediği için gidemedim ve sanırım seneye üniversite kazansam bile kayıt yaptramıyorum üniversite kabul etmediği için bana fikir verebilecek olan varsa lütfe yazsın

Merhaba benim çok büyük bir sıkıntım var. 2003 doğumluyum ve birkaç senedir üniversite sınavına giriyorum.şehrimdeki üniversite gelmeyince bende başka yerler yazmadım ve bu ay sonunda tecilim bitiyor.Normalde sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm ama kaçak olunca üniversiteye bile kabul alamıyormuşum.Haziran ayındaki sınavlara hazırlanıyorum 2026’da kesin girecektim acaba bunu nasıl düzeltebilirim herhangi bir yerde öğrenci değilim.Acaba bilerek Ağustos ayına kadar yoklama kaçağı olarak kalsam celp tarihi kasım ayında olsa da ben üniversiteye kayıt olup tecil olabilir miyim ?

@Emrekvk, diploma notumu düşürüp şehirimde okuyamayacağım diye yazmadım onu acaba yapabileceğim bir şey var mı hâla çok kötü olacak ben askere gidersem

@Emrekvk, askerlik şubesine sorduk Şubat celbi zaten doldu dediler e devletten kasım celbini seçin dediler chat gbt’ye sordum eğer Mayıs ya da Ağustos celbi gelirse sevk tehiri talep edin diyor o da

@Emrekvk, bugün askerlik şubesiyle konuştu babam demiş ki celp tercihini Aralık’tan mayısa sıralasın Ağustos celbi gelirse yine tecil olur

Tek sıkıntı Mayıs celbi o geçerse sıkıntı yok

Üst Alt