Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tarih öğretmenleri EKPSS'den kaç puan bekliyorsunuz?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben tarih bölümü mezunuyum formasyonum var.

Son atamada (1500kişi) tarih öğretmeni olarak 115 kadro verilmiş.

500 kişi alınacak 14 haziranda kadro sayıları ilan edilcekmiş.
1 ay sonra kadar zannedersem tarih 40-50 kadroya düşer. Çünkü önceki alımda diğer yıllara göre fazla almışlar.

Zaten önceki kadroda ekpss puanım olsaydı benim atanırmışım diye düşünmekteyim. Edebiyat 60 lara kadar düştüyse tarihte düşmüştür heralde. Araştırdım ama TABAN puanlar yok hiçbiryerde.

78-79 puan filan alcam. 35 netim var.
Geçen seneden 70 lere düşmüş olsa tarih 2016 puanıyla yerleşenleri elersek.
2018'de girenler kalıyor bi. Atanma şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum.

Tarih Öğretmenliği tercih etçek olanlar var mı merak ettim bir yoklama yapalım. :))

muharremmer

evet daha cevap yazan olmamış demekki tarih öğretmeni olarak başvuru yapacak kişi pek yok. En azından bu forumda.

tarih öğretmenliği için puan

merhaba dostlar tarih öğretmenliği için 80-85 arasına umut var mıdır?

Ekpss tarih öğretmenliği 2018

Arkadaslar puanlarımızi ve sıralarını yazalım

Benim puanım 85.60 sıralamam 940

evet iki kişi çıktı. tebrikler beni geçtiniz benim 78.3... :) Şimdi kısa bir analiz yapmak gerekirse son alımda tarih 74le kapatmış ama o zaman 115 kişi almış idi ve dahası 2018 EKPSS ile yeni kişiler eklenmemişti. Şimdi ise en iyi ihtimal 30 kadro filan verir ortalama yüksek alanda çok gibi tarihten yani ben kendi açımdan pek umut görmüyorum ilk atamada ama ikinci öğretmen alımı ataması olursa şansım yüksek olur. Atıyorum taban puan 80le kapatsa ilk atama ikinci atama için 78le umudum büyük olur. Ama şimdi kahin olmaya gerek yok. 500 kadro var tarihe verecekleri kontenjan belli. 2016 EKPSS ye girmek varmış. Dile kolay 1500 kadro verdiler üstelik 2018 EKPSS sınavından 1 ay önce neden 2018 ekpssyi bekleyip 2000 kadro birden atamadılar anlamadım. 2016lılara piyango vurdu. ÖZELLİKLE EDEBİYATÇILARA 52yle mi ne kapatmış. 50 puanı hiçbirşey yapmasanda alıyosun bildiğin piyango. hayırlısı herkes için.

merhaba dostlar tarih öğretmenliği için 80-85 arasına umut var mıdır?

şansın yüksek. Ama kadroyu bekleninde altında verirlerse kılpayı kaçabilir. 30-50 kadro verirlerse atanırsın gibime geliyor.

Merhaba Tarih öğretmenliğinden 74,80 aldım.Hakkımızda hayırlısı artık.Biraz zor görünüyor.

Branş bazında sıralamamız belli olsa daha iyi olurdu.

Fatmakuşdoğan

Branş sıralaması yapıyor ösym diyorlar ama sistemde ne zaman bakabiliyoruz onu bilemiyorum hemen yapmıyor heralde. Tarih öğretmenleri whatsup grubu varmış. Orda 60 kişiye yakın olduk demişti facebooktan birisi. Whatsup grubuylada fikir sahibi olunabilir.

Misal benim 78 puan senin puandan yüksek 20 kişi filan var grupta dedi facebooktaki arkadaş. Demekki 20 nin altında bir kontenjan verilirse olmaz gibi. Daha bilmediklerimizde vardır falan filan. Çok net bir tablo vermez ama fikir sahibi oluruz yinede.

muharremmer

WhatsApp grubuna nasıl girebiliriz peki oradan baksak iyi olur aslında

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba tarih öğretmeni arkadaşlarım
84.5
1098
Sizce ilk atama olur mu
WhatsApp grubu varsa bilgi verir misiniz
Teşekkürler
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

pinpintoy

facebookta ekpss 2020 diye bir grup vardı. Orda gördüm benim telefonda ayarsal bir sorun var whatsupa girmediği için bakamıyorum.
isterseniz facebookta ekpss 2020 grubuna bir göz atın.

Arkadaşlar facebook 2020 de WhatsApp grubu var şu an orada 58 tarih öğretmeni var bilginize

merhaba arkadaşlar benim puan 82,87 tarih öğretmeniyim. sıralamam 1395

ogretmen arkadaslarımdan bılgı almak ıstıyorum.yardımcı olurlarsa sevınırım.kardesım bu sene mezun oldu.buyuk bır basarı gostererek bolum bırıncısı oldu.sızce bundan sonrakı donemde neler yapmalı?tavsıyelerınız neler.oncelıkle ogretmenlık dusunmuyor.Unıversıtede kalmak ıstıyor.Bır yandan dıl ogrenıyor.Yuksek lısansta yapacak.
Tecrube fıkırlerınızı paylasırmısınız.

Benim 77.760 Tarih ogretmenligi

Arkadaslar Tarihcilerin watsapp gurubuna nasil ulasabilirim.

Whatsappta bir sıralama var mı?Nasıl bir işleyiş var merak ettim.Üye oldum ama şuan bir bilgi edinemedim

Fatmakuşdoğan

Hocam adım Cem whats App grubunda varım özelden yazar mısınız bana Cem Cem Cem gruptaki adım 9637 tlf numaramı sonu

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarih ögretmenleri

Arkadaslar kac puanla nereye atandiniz?

Son düzenleme:
Tarih Öğretmenliği hakkında.

Merhabalar, Tarih öğretmenliği hakkında KPSS ihtimalinin hemen hemen artık hiç kalmadığını biliyoruz. Fakat EKPSS ile atamada henüz az da olsa ihtimal var. Şimdi bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum:Ben ikinci üniversite olarak Tarih okumak istiyorum, 4 yıl sonra engelli Tarih öğretmenliği ne durumda olur biliyorum kestirmesi zor ama yinede bir tahmin yapabilir misiniz, birde her yıl ortalama kaç Tarih öğretmeni ataması yapılıyor ve taban puanlar ne oluyor ortalama? Engelliler için Tarih öğretmenliği hakkında pek bilgi bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar 2018 EKPSS'ye girdim.
75.5 puanım var.
Engelli öğretmenlik için tercih vericem. TARİH mezunuyum.

ÖSYM branş bazından sıralama da hata mı var nedir anlamıyorum.
Geçen sene 76 ile kapattı ucu ucuna kaçırdım.
Bu sene sıralamaya bakıyorum Tarih ve tarih öğretmenliğini beraber seçip ösym tarafından yerleştirenleri sıralamaya almayı işaretliyorum. Geçen sene sınavdan önce 197.sıradasınız diyodu şimdi 198 diyo.
Bu çok saçma.

Facebooktan birisi MEB'in atama sistem verisi farklı atanan öğretmenleri ÖSYM sistemden çıkarmıyor çünkü ATAMAYI MEB internet SİSTEMİ yapıyor ÖSYM sadece bölüm sıralaması yapar düz memur atar ösymnin yerleştirdiği tercih verilerine bakar MEB tercih verilerini kullanmaz yani atananlar sistemde görünür MEB'ten kaynaklı bu ösym ile koordine olmaları lazım bunun içinde öğretmenlerde karışıyor iş demiş.

Buna benzer sıralamasında bi acayiplik olan var mı?
Yani ucu ucuna kaçtı bu sefer gelir diye düşünüyorduk olana bak insanın içine kurt düşürdüler şimdi.:confused:

TAMAM ARKADAŞLAR BULDUM FACEBOOKTAKİ ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİYMİŞ ÖSYM SİSTEMİNDE BİLGİ VAR.
MEB'in verilerini ÖSYM sisteme katmıyorum diyor. Ama bunu özellikle belirtmeleri lazımdı açıklamayla.

Arkadaşlar sizde 2. Öncelik yazıyor mu?

Ansu

merhaba bunu düşünmüştüm ben matematikçiyim formasyonum var ve bende bu konuda birşey yazmıyor. matematik branşına atanabileceğimi düşünüyorum

Hocam tercih sonucları açıklandığında bende 2. Öncelik yazıyordu. Tarih bölümünü okudum

Formasyonunda var. Niye böyle anlamadım

Ansu

peki şunlardan birini yapMADIĞINIZA emin misiniz?

1) tarih branşına değilde başka bir branşa başvuru yaptınız. (mesela felsefe veya rehberlik)

2) formasyon sertifikası numarasını doğru girdiniz mi? (sayı yoksa sıfır girilmeli)

Üst Alt