Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tam uykuya dalacakken beynin içinden ses gelmesi!?

Beylane

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
18
Merhaba arkadaşlar. Bu başıma 2. Defa geliyor. Tam uykuya dalacakken beynimin içinde bi ses bana adımı bağırarak söylüyor. Aşırı gerçekçiydi ve sanki kulağımın dibinde biri bağırmış gibiydi. Biraz araştırdım patlayan kafa sendromu gibi bir şeyler yazıyor. Başına gelen oldu mu

bu bir nebze odaklanma ile alakalı doktora gidip vitamin testi yaptırmanı tavsiye ederim beslenmeni kontrol et sağlıksız beslenme en büyük etken ve derin düşünceler vücüt uykuya dalma anında stres binmiş ise bu durumlaro lur yatmadan önce sakinleştirici çaylar var denemeni tavsiye ederim papatya çayı ve melatonin destek alabilirsin.

Hocam aynısı bana oldu uyku arası ismim sesleniyor irkiliyorum uyanıyorum bunu arastirdim uyku halüsinasyonuymus doktora anlattım bana gyrex selectra verdikten sonra düzeldi.

Ses iç ses mi yoksa başkasına ait bir ses mi? Bana kalırsa ister özel muayenehaneye ister (öncelikle araştırın) devlet hastanesinde bir doktora anlatın. Bu bir hastalık başlangıç belirtisi olabilr. Ben ilk kez yaşadığımda böyle olayı 3 tane cin gördüm hiç konuşmuyorlardı ama öncelikle direk aileme açıklayıp kendim doktora gittim. 2 sene kadar debresyon, 3 sene kadar unipolar bozukluk, 6 senedir de bipolar bozukluk teşhisi ile tedavi görüyorum. iyiki gitmişim diyorum. bazı hastalıklara hemen teşhis konulmuyor. her devlet hastanesine gidene en az 1 antidepresan yazılıp gönderiliyor. O yüzden iyi doktor araştırması yap dedim. Umarım şifa bulursun ve bir şeyin çıkmaz.

@Hayataisyan, bende zestat kullanıyorum uyku için. Zestat aşırı rahatlatıyor uykuya dalışta. Doktoruma anlatıcam bir dahaki sefere.

@anonymous, kendi sesim değil. Başka bir ses ama kulağımın dibinde biri seslenmiş gibi. 1,5 senedir her ay gittigim özelde bi doktorum var ona anlatıcam bir dahaki gidişimde. Uyku ilacı kullanıyorum o beni çok rahatlatıyor.

Üst Alt