Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tam bağımlı şeklinde emekli biri yeniden çalışabilir mi?

kabuloglu

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
F29 hastası psıkoz tedevıyle duzelmeyen
Tam bagımlı emeklı olmus bırısı baska ısyerınde calısabılırmı hangı ıslerde calısır hangı ıslerde calısamaz

Ağır, tehlikeli, vardiyalı, sorumluluk ve dikkat gerektiren işlerde çalışamaz.
(Benim tanı Engelli Raporunda F20.8 ŞİZOFRENİ)

Standart bu gibi hastalıklara doktorlar yazıyorlar.

TABLOSU VAR ŞÖYLEKİ: Hangi hastalığa hangi çalışabilme veya çalışamama kriteri geleceği mutlaka belli doktorlar bu tabloya göre yazıyorlar.

ÖRNEK: Atıyorum, uzun süre ayakta duramaz.

Engelli İşçi Çalıştırılamayacak İşler:

Yer altı ve su altı işlerinde engelli işçi çalıştırılamaz. Ayrıca engelliler, sağlık kurulu raporunda çalıştırılamayacakları belirtilen işlerde çalıştırılamaz.

@(Gölge) 2 çeşit var tedaviye rağmen çalışma olanağı vermeyrn birde engelli raporu çıkarırken bazı pozisyonlar da çalılamaz var?

@kabuloglu Malulen emekli olmadıysanız çalışabilirsiniz.

@samedo99,
Vergı ındırımden emeklı oldum raporum %86 tm bagımlı f29 tedavıyle duzelmeyen
Temizlik personelı olarak veya beden ıscısı olarak calusabılırmıyım

@kabuloglu Evet çalışabilirsiniz. Sigorta girişiniz 2008 ekim ayından önce ise, sonra ise çalışırsanız maaşınız kesilir

SN. 4-A KAPSAMINDA SiGORTALI iSE GiRiSiNiZ SGDP SiGORTA KOLU KAPSAMINDA 24.03.2025 TARiHiNDE YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ. B002

Emekliyim bugun ise girdim is basi yaptim
Boyle sms geldi maasim kesilmez dimi engelli
Vergi indirim emeklisiyim

Üst Alt