Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takip edilme, peşimdeler korkusu yaşıyorum!?

Death

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
35
Beni sanki mafya takip ediyor hapse atılacağım korkusu çok

O yüzden salla gitsin çok kötü bir söz. Özellikle akıl hastaları sallayamaz. Sallamaya çalışırsa bastırır. Akıl bir şeye çözüm bulmadan onu bırakmaz. Aklı ikna etmek gerekir...

@Ahmet T,
Yok ama dolandırıcı musallat oldu bana

Sanki peşimde mafya var bana zarar verecekler gibime geliyor bu düşünceden nasıl kurtulabilirim ???

❌ Yetkili birimlere haber vermek
✔️ Foruma başlık açarak yazmak

Eğer sanrı olduğunun farkındaysan düşünceleri önemseme, boşver. Çünkü zaten gerçek olmadığını biliyorsun. Ama eğer farkında değilsen neden aklına gelen ilk şey foruma yazmak oluyor?

Death

Eğer dışarı çıkarsan takip edilme düşüncenden dolayı sürekli korkulu, endişeli, arkana bakarak yürüyeceksin. Bu etrafında daha garip gözükmeni sağlayacak. Ve dikkatleri daha üstüne çekeceksin. Ve daha fazla komplekse gireceksin. Sana tavsiyem bende 1 ay önce aynı durumu yaşadım. En kısa sürede doktoruma ulaştım ve ilaçta doz düzenlemesine gidildi. Şu an çok iyiyim. Lütfen doktoruna anlat.

Peşinizde mafya olduğuna inanıyorsunuz ama bu düşünceden nasıl kurtulabilirim diyorsunuz. Bu düşünceden kurtulmak kendinizi tehlikeye atmak değil de ne???

2023 yılındaki atak sırasında saat gece 3 civarı tanrı cezalandıracak korkusuyla annemin telefonundan Resul diye birini aradım. Resul peygamber demek çünkü. Gecenin 3'ü adamı uykusundan uyandırıp "tek gerçek İsanın yolu" demiştim.

Peki siz niye aksiyon almıyorsunuz?

Espiri bir yana izlediğiniz filmlere programlara yada videolara dikkat edin takıntılarınızı tetikleyecek şeylerden uzak durun her zaman güvende olduğunuzu hissettirecek şeyler düşünmeye çalışın sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin @Konyaereğli,

Kula bela gelmez Hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz, kul azmadıkça.
En kısa sürede doktora git

Dolandırıcı arkadaşların iletişim bilgilerini bana ver.
Kimse seninle uğraşmaz peşinde hiç kimse yok. Sana öyle gelecek ama kimse yok.
Zengin yada çok önemli biri değilsen mafya falan kimse seninle uğraşmaz.

Bu Mafya size nerden musallat oldu ? suç işlemedim demişsiniz

@Pickle,

Bundan size ne ??? İstediğim yere yazıp , bilgi alabilirim ; biraz insanlara karışmamayı öğrenin

@Death, ben foruma yazmanıza mı karıştım ne yani? Düşüncelerinin gerçek olduğunu düşünen biri psikiyatri forumuna niye yazsın. Demek ki bunu yazan kişinin gerçeklikle bağı kopmamış.

Üst Alt