Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla araba almıştık, süre sonunda MTV ödemesi çıktı. Şimdi ne yapmılıyız?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
İyi günler bütün engelli arkadaşlara. 2017 de 1 senelik raporla araç aldım fakat bu sene mtv dediğimiz vergi çıktı. şimdi bu matrahı ödeyeceğim her şekilde ama raporu yenilemem gerekiyormuş. acaba raporu yenilemeden süresini uzatmak il sağlık kurulundan yapılacak bir adım var mı yoksa yine heyyete girip yeni rapor mu almalıyım? Teşekkürler. Bu konuya benzer bir konu vardı ona yazdım ama dönüş olmadı ondan yeni ve tam doğru başlıkla açtım konuyu.

BLACKSAGAT

Heyet raporu alınıp vergi dairesine verilecek demişlerdi bu hususu bi araştırabilirsiniz.

MTV istisnası rapor geçerli olduğu süre boyunca geçerlidir. Rapor bittiğinde mtv ödenmeye başlar. Yeniden rapor çıkartıp vergi dairesine verildiğinde yeniden mtv istisnası uygulanır

BLACKSAGAT
Ek olarak; il sağlık müdürlüğü ya da başka bir kurum vasıtasıyla, heyete girmeden süreli raporların süresini uzatmak gibi bir durum söz konusu değil.
Tek seçenek yeni rapor.

Üst Alt