Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporlar da 5 yılda bir yenilenecek miymiş!?

MUHYETTİN

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Benim süresiz Nanonefrotik, protenürü behçe+fmf hastalıklarından dolayı (tek böbrek)%55 raporum var. Fakat ortalıkta dolaşan kesin olmayan bir bilgiye istinaden, süresiz raporlarda 5 yılda bir yenilenecekmiş.Gerçekten var mı öyle bir durum.Doğruluğu veya yanlışlığı hakkında bilgi verebilir misini?

Teşekkürler.

ben raporu alalı 5 seneyi geçti
yenileme istemediler
ben 2022 maaş için kullanıorum ama raporu
başka işlerde kullananlardan isterlermi bilmem
5 senede 1

muhyettın fmf den puan alabıldınmı kardeşim...

Tam teşekküllü bir raporun varsa tam teşekküllü bir hastaneden alınmışsa bir daha rapor istenmez resmi gazetede yayınlandı rahatsızlık eğer kronikse veya raporda kontrol şartı yoksa istenmiyor burda@ufukalp bey var söylesin 89 yılında aldığı raporla emekli olmuş bilginize

Yok öyle bir şey arkadaşım sen rahat ol yeterki raporun sürekli olsun.
Her duyduğunuzda ınanma.

sürekli raporlar 5 yılda bir değişecek olsa adı sürekli olmaz kardeşim (5 yıl süreli) olur

Bu söylentinin çıkış noktası büyük ihtimalle yeni karayolları ve trafik yönetmeliğine göre ehliyetlerin sınıfına göre 5 ya da 10 yılda yenilenecek olması ve her yenilemede yeni rapor şartı getirilmesidir.
Bu sadece ehliyet için geçerlidir ve diğer kullanım alanları ile ilgisi yoktur.

Suresiz raporlarda tekrar yenileme gibi bir durum olmaz

Evet kardeşim.
Eğer FMF ten dolayı organların herhangi bir hasar gördü ise ve devamlılığı arz ediyorsa puan alırsınız. Nefroloji puanı şöyleydi: Nanonefrotik+Fmf 52 puan yazıyordu. Toplamda 67 puan veridi doktorlar bana. Ama heyete girince toplamda %55'e indi.

Üst Alt