Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli işçi alımı kurasında torpil olur mu?

serdaraydinn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba sürekli işçi alımında kurada torpil olma ihtimali varmı acaba bazıları olur bazıları canlı yayında yapılmaz diyor?

@serdaraydinn, Bazı alımlarda oluyor olabilir ama torpilim olmamasına rağmen 2 farklı işçi kurası başvurusunda ismim çıkmıştı.

Msb sürekli işçi alımında bir arkadaşım milletvekili tanıdığı olmasına rağmen kuradan ismi çıkmadığı için torpili işe yaramamıştı. Bu durumdan torpilin mülakatta işe yaradığını ama kurada işe yaramadığını çıkarabiliriz.

Yeterince güçlü torpilin varsa olur benim kuzen torpille sincan hastanesinde temizlikçi şuan 1 ay 80 1 ay 110 bin tl maaş alıyor. Lise mezunu liseyi zor bitirdi.

@serdaraydinn,
Ak Partililer torpil yapmaz islamda Torpil en büyük günahtır Affı yok. Torpil Kul Hakkıdır.

@Polmiks Diyanet İşleri Yüksek Kurulu üyesi İdris Bozkurt öyle demiyor ama ; Torpille girilen işten elde edilen kazanç helaldir diyor

@Polmiks,

Hacı yanlışın var.. Ben senin kuzeni tanıyom.. Kafası Zehir gibi çalışıyor maşallah.. Ama aldığı mayışı az söölemiş..seni keklemiş.. 1 ay 80 değil, 120 , öteki ay 140 (yüzgırkbin gayme ) alıyor..

Burası türkiye herşey olabilir ;) normalde kurada kamera kayıtları olduğu için risk almayıp kura sonrasına mülakat koyup mulakatta yaparlar :)

@Barın17,

kaya,yılmaz gibi çok sık kullanılan soyadlar olsa belki bir ihtimal dersin ama , sunkur soyadlı 2 zafer aynı anda van üniversitesine başvuracak ihtimali kaç milyarda bir bile değildir

@Polmiks, karşı komşusunun kapısını açan yabancı birini gören arkadaşım komşusunun yakını olduğunu zannetmiş.
Daha sonra bana söylediğine göre gördüğü kişinin hırsız olduğu ortaya çıkmış ve anahtarı da kopyalamış ;)

Herkese merhaba örneğin devlet su işleri karayolları gibi kadrolu işçi kurasında torpil dönme ihtimali varmı acaba bazıları olur bazıları noter huzurunda yapıldığı için olmaz diyor sizinde görüşlerinizi almak istedim..

Üst Alt