Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli ibareli raporum var. Emekli olduktan sonra kontrol muayenesine çağrılır mıyım

apprentice

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim bir sorum var.

2 hafta önce raporumu aldım. Raporum sürekli rapor. Yüzde yüz kronik kalp yetmezliğine yüzde yirmide kalp pilime verdiler raporumu. 2800 iş günüm var 2-3 sene sonra emekli olunca bendemi 2 yılda bir kontrole gideceğim.

Teşekkürler

Tek başına rapor almak erken emekli olacaksınız anlamına gelmez vergi indirim hakkı kazanır iseniz erken emekli olmayıda hak edersiniz.Vergi indirimi incelemnmesi sonucun da kontrol muayenesi verilir ise gidersiniz kontrol muayenmesi verilmez ise gitmezsiniz.

Peki vergi indirimi için gittiğim zaman hastanenin vermiş olduğu raporun dışında eko ekg gibi şeyleri götürecekmiyim. Sonuçta ben raporu hakem hastaneden aldım. Ve açıkçası biraz araştırma yaptım genelde vergi idaresi başvuran kişilerin çoğusunun raporunun oranını düşeriyormuş.

toplamda ne oranda rapor verdiler yüzdesine yüzdesi yüksek ise çok düşürmez ler ben 2 rapor gönderdim 1 %60 1i=%71 degişmeden aynı oranda maliyeden geldi rapordışında birşeye gerek yok fakat ordaki memura sor belki eko ekg larıda dosya ile gönderirsen biraz daha yararlı olabilir

Toplamda kronik kalp yetmezliğime yüzde 100 + kalp pilime yüzde 20 lakin ekg ve eko hastanede kaldı inşallah tekrar istemezler. Çünkü bir daha çektirmek zorunda kalabilirim.

kişisel başvuru yaparken sizin test tahlil tetkik gibi evrakları hastane saglık kurulundan aslı gibidir kaşe ve mühür yaptırarak vergi dairesine saglık raporu le teslim edebilirsiniz.

Ertuğrul özür dileyerek söylüyorum ama anlamadım. Şimdi evraklarım hastanede kaldı ben gidip evraklarımı hastaneden mi alacağım.

test tahlil tetkik hastane saglık kurulu sekreterliginden birer kopyalarını vergi dairesine saglık raporu ile verebilirsin.

Çok teşekkür ederim gidip tetkilerin sonuçlarını istediğim zaman sorun felan çıkarmaz değil mi çünkü 2-3 hafta oldu

bir ricada bulunun fotokopsini çekip tekrardan getireceginizi söyleyin..

Üst Alt