Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şüphecilik ve alınganlıktan kurtulamıyorum!?

Konular
10
Reaksiyonlar
46
Arkadaşlar 4 senedir tedavi görüyorum son 7 aydır iğne tedavisi ve ilaç bir arada.

Ama halen sokakta insanlar beni takip ediyor, benim hakkımda konuşuyor yanımdan geçenler . Kornalar benim için çalıyor gibi geliyor sosyal medyada cümlelerimi paylaşıyor veya bana atıfta bulunuyorlar gibi geliyor. Evin yakınlarında arabalar geçince içinde sivil polisler var gibi geliyor. Ev sahibi evimize gizli kamera koymuş diye düşünüyorum çevremdeki insanlar hep arkamdan konuşuyor iş çeviriyorlar diye düşünüyorum. Her şeyden anlamlar çıkarıyorum v yoruldm baya sizde durumlar nasıl. Heyete girdim 2 kere erteleme verdiler umarım muaf olurum ama askerlik beni zorlar çünkü insanlardan zarar göreceğimi düşünüyorum sokakta yan bakan biri veya selam veren birisi bile beni tanıyor evimi biliyor gece gelip kafama sıkacak diye düşünüyorum.

Kan değerlerinden folat B9 vitamin değerine baktır. Değer 10 civarı olmalı düşükse bu tür şeyler olur. Bunun çözümü büyük oranda sende bitiyor ilaç bir yere kadar diye tahmin ediyorum. Bir de sağlığın için bol içten dua et

Sana askerlik yaptırmazlar kardeşim orada dahada kötü olursun. Durum senin için zaten kötü iken. Bendede olmuştu hastalığım dönemimde.
Senin için çok zor durumlar bunlar. 2010 yılında falan ben de çok şikayetçiydim hakkımda konuşuluyor gibi belirtiler yüksekti.

@kara duman,

Umarım hocam tek temennim bu çünkü baya zorlanıyorum insan ilişkilerinde evdeyim hep

@aydünyavaz,

Evet bende de oluyor yani azalsa da oluyor. 3 harfliler evde gibi geliyor hep düşünce sokuyorlar kafama gibi

Üst Alt