Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK'da erken emeklilik süreci nasıl işliyor? Ne kadar zamanda sonuçlanıyor?

CAHİT1974

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar 16,07,2009-tarihinde vergi indirim belgemi aldım bir yıl sonra kontrol şerhiyle

aynı gün ssk ya emeklilik için müracat ettim vergi indirim belgemi emekliliğe hazırlık servisine verdim benim engelim %44

31,07,2009-tarihinde aynı emekliliğe hazırlık servisine telefonla sordum benim emeklilik durumum ne oldu diye ordan telefona çıkan bayan vergi dairesine yazı yazdık onun cevabını bekliyoruz dedi , nezaman geleceğini sordum , kadın bilmiyorum geç geliyor dedi , tahminini sordum kadın yine söylemedi , en sonunda benimle pazarlıkmı yapıyorsun , evrakın nezaman geleceği hususunda dedi ,
telefonu yüzüme kapattı

arkadaşlar bu aşamada işler nasıl yürüyor nasıl bir yol takip etmem gerekiyor lütfen bilgisi olanlar yazsın , vede bu iş nekadar sürüyor ben ankara etimesgutta ikamet ediyorum

birde benim emeklilik maaşım müracat ettiğim 16,07,2009 tarihindenmi başlar yoksa vergi indirim belgesine müracat ettiğim 30,04,2009 tarihindenmi başlar

SELAMLAR SAYGILAR

cahit.1974@hotmail.com

Vergi indirim belgesinin maai işleme süreci ile alakası yok,elbette emeklilik başvuru tarihinden sonra birikmeye başlayacaktır emekli aylığınız.
Kadın memur da doğru söylemiş.
Kaç tane ayrı vergi dairesine,defterdarlığa yazı yazıyorlar devamlı,kimi bir haftada kimi iki ayda cevap veriyor.En sonunda ısrarlarınla zıvanadan çıkarmışsın kadını.
AZ bekle daha 15 gün olmuş başvuralı,bir ay olsun öyle sormaya sıkıştırmaya başla süreç bir buçuk iki ay sürebilir.

Sgk dan emekli olur yazım geldi

Sgk dan emekli olur yazım geldi işten çıkıbta müracat etmem halinde emekli olabileceğimi bildiriyor

işten çıkıb emekli olunca ben tekrar iş bulabilirsem emekliliği
destekleme primi ödeyerek çalışabilirmiyim

vergi indirim belgemden dolayı ve %44 lük raporum vede 4100 ssk günümden dolayı bu hakkı kazandım

AYNI ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİNDE İŞE DEVAM EDEBİLİRMİYİM BU AŞAMADAN SONRA BENİM EMEKLİLİK MAAŞI ALMAM NEKADAR SÜRER , NEKADAR ZAMAN ALIR

Emekli olup SGDP ödeyip tekrar çalışabilirsiniz...
Evet aynı iş yerinizdede çalışmaya devam edebilirsiniz..
Kuruma emeklilik için dilekçe verdikten sonra 1 ayda sürebilir 3 ayda sürebilir

Üst Alt