Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonunda bakımevinden çıktım

algea

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar merhaba, 1 ay klinikte 5 ay bakım evinde kaldıktan sonra sonunda bu gün çıkardılar. Bir ara ölene kadar orada kalacağımı sanmaya başlamıştım. İlk defa bu kadar uzun evden uzakta kaldım. Saat başı tek dal sigara için bile sırada koyun gibi bekliyorduk şimdi özgürlük. Birde vesayeti üzerime alırsam sabır. 2 senenin sonlanmasını bekleyeceğim. Aklıma takılan sorular için haberleşiriz.. Hakkımızda hayırlısı olsun. Herkese bol selam

Hayırlı uğurlu olsun ! Sakın hastalanma! Sen değerlisin ve kendine iyi bak

Hollanda dada psikiyatri kilınıllerde aylarca hatta yıllarca kalan var

Bakım evinde ne işin var nasıl oldu

Teşşiz ne

@lijepa,
Neden kalıyorlar başka işleri yokmu bunların sihirli değnek mi var kilinikte
Sen neden kalmiyon

Moderatör tarafında düzenlendi:
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,

Burda sadece mani atak halınde yada ağır depresiften klinikte kalıyorsun! Hatta 1 sene kalan var! Ben çalışıyorum stabilim ve tek yaşıyorum ! Devlet beni sorunlu bulmuyo! Gönüllü arada kalıyorum atak başlayınca ve ordan ise bile gittim !!! Saygılar

Huzur evi değil ora! Kendi mutfağın banyon oturma odan yatak odan var

Hiç biri! Doktor yok orda ! Destekli yaşam evleri!Bazı koçlar var yöneten çoğunu!

Burda hastane var kapalı servis 1 dal sigara için dilenirsin bakım evi ayrı hapisaneden farksız bakım evi😜😜😜

@lijepa,
Orası iyiymiş Hollanda iyiymiş burda geçen arkadaşim atak geçirdi hastaneye yatti ruh sinir Hastanesi'ne hasta bakicilar var taşerondan çalişan vurmuşlar hastanede kapalı servis dişini kirmişlar vura vura bakım evleri ayrı çoğu özel açmiş burda hasta başina devletten 20 bin aliyorlar nazi kampından farksız burda birde huzur evi var yaşlilar kalıyor

Ya bak ben ayrı yaşıyorum! 4 odalı bi evde. 18 saat haftada çalışıyorum! Spor yapıyorum yada 1 Saat en az yürüyorum hergun! Kendi kararlarımı kendim alıyorum! Evimin işini yemek pişirmeyi kendim yapıyorum! Yüzüm tipim guzel bence! Bunların hepsine şükür ! Ama Allah kimseyi psikiyatriye düşürmesin!! Şüphelendiğin şeyler oluyo hayatta , yanıldığında oluyo! Kendim adıma konuşum bunları katarsak yuzde80 doğru söyleyen bi bireyim! Dürüst bi insanım! Ama söylediğim her kelimeyi uyduruyo gibi sanan! Gösteren çok ınsan görüyorum ! Ne ne ol psikiyatri hasta sı olma !!!!! Allah düşürmesin!

@lijepa, inanıyorum sana dediğin gibi çok güzelsin Allah sahibine bagişlasin Avrupa'da olmanın kıymetini bil buralar berbat yakında bende geleceğim almanyaya kısmet olursa 😁😁

Üst Alt