Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonuçlar açıklandığında EKPSS'de kim kaç puanla nereye atandı, burada paylaşalım

Herhangi bir kadroya yerleşemediniz kac aydır bunun icin mi beklettin ösym ...

Lise - 90.46 Puan - Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı İstanbul

Önlisans 80 maliye.başka maliyeye atanan var mı?

önlisans 80 puan istanbul halk sağlığı

notre

çalışabilir yazmasına gerek yok kardeşim, istihdam yeri işaretli ise yeterlidir, istihdam demek çalışabilir anlamına geliyor demek zaten

ayrı olarak bir daha çalışabilir yazılı bir rapor almalarına gerek yok, boşuna karıştırma insanların kafasını

71.06 puanim tercih ettigim yer 71.12 ile kapatmis ne sans varmis bizde arkadas... 3. atama icin dua edicez artik... :(

Skolyoz23

Benim raporda 2022 filan işaretli ama istihdam işaretli değil hastaneyi aradım işaretlemeyi unutmuş olabiliriz dediler şimdi bu şekilde ekpss giremezmiyim.

besiktas

girersiniz ama atama esnasında kurum sizden işaretli değil orası gidin işaretleyin derse, hastaneye gidip durumu ibraz edersiniz düzeltirler tekrar rapor çıkarmazsınız

ama sadece bir kurum istiyor onu yapmazsanız atamanız olmaz diyor, diğer kurumların hiç biri yani hemen hemen hepsi sorun çıkartmıyor

o gün gelir isterlerse durumunuzu belirttim düzeltirsiniz sorun yok yani

Skolyoz23

Teşekkür ederim cevabın için en iyisi ben sağlama alıp hastaneye işaretletiyim ilerde sıkıntı çıkmasın zaten 25.12.2016 tarihin de verdiler raporu yeni yani.

Pardon, ben yanlış yere bakmışım, o 57,139 puanla atanma konusunda. Kpss'ymiş. Gerçi o daha da ilginç ama neyse..

ErkanC

Benim fikrime soracak olursanız 3.atama diye bir sey olmayacak zaten 2.atamayi zar zor acıkladılar bir de 3. Atama beklemek bilmem artık ama zor gibime geliyor bu sahsi düsüncemdir

önlisans 75 puanla bolu kamu hastanelerine atandım yerleşenleri tebrik ediyorum inşallah 3. atama da olur yerleşemeyenlerde atanır inşallah

Sanirim tekrar calismaya baslayacagim 3. Atamayi bekleyip riske etmeyecwgim kendimi 2016 icin hic calismamistim bu sene calisayim biraz...

zeliş
tebrikler ben de sağlık kurulundan geçebilirsem 2018 EKPSS ye gircem..Bursa olur inşaAllah

çok şükür Çanakkale MEB'e atandım.Puan 73 kusur RABBİM herkese nasip etsin

Üst Alt