Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonuçlar açıklandığında EKPSS'de kim kaç puanla nereye atandı, burada paylaşalım

green16

Yasaklı Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Bu çarşambaya kadar açıklanacağını düşünüyorum en geç.

Kim Kaç Puanla nereye atandığını bu konuya yazsın arkadaşlar.Böylece forumda kim nereye gitti karışıklık olmadan buradan görebiliriz.

Lisans - Puan - Atanılan Şehir ve kurum gibi.

Çok şükür atandım.

74.8 puan memleketim Bursa Halk Sağlığı Memur

ne mezunuydun green önlisans mı, ve bölümün neydi

hayırlı olsun hayırlı görevler olsun şimdiden

Balıkesir Bandırma 17 Eylül üniversitesi memur 3. Tercihim

mardin büyüksehir belediyesine atanan varmı?

Şunu da belirtmek isterim

Bursa'ya tayin olan herkese yardım etmek isterim,yol yordam gösteririrz şehri tanıtırız

bir de 3.atama için arkadaslara destek olmaya devam edicem

65 puanla sağlık memuru ataması nasıl oldu?!

Arkadaşlar düz memur 85-90 atanamadığı yere sağlık memuru 65 le nasıl atanıyo ya biri beni aydınlatsın lütfen bu kadarda fark olmazki arkadaş.

green16 halk sağlığı olması iyi olmuş. Başarılar. Personel birimini ve evrak kayıt birimini verirlerse isteme.

darkjusticer

üniversitelerde tayin işi genelde sıkıntılı olur. başka bir yere gitmek istediğin zaman biraz zorluk çekersin ama bu benim için önemli değil diyorsan sıkıntı yok. hayırlı olsun..

Turkiye kamu hastaneleri kurumu makina teknisyeni canakkale 78 puan

green16 o birimlere extra satın alma birimine de bulaşma. Çok yoğun olur, çok çalışırsın. Fazla çalışmak, aldığın maaşa bir artım olmaz. Sivil savunma, eğitim, kalite birimleri iyidir. Sonuçta karar senin. Kendini ezdirme.

atom_bombası

Çok tesekkurler,kendi istedigimiz yeri kendimiz secebiliyor muyuz ? Bir de maaslar nedir hocam ortalama.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

green16 bilmiyorum. Sen direkt çalıştığım birimi seçme şansımız var mı gibi esprili konuş. Yok derlerse, nerede adama ihtiyaç varsa orya yerleşirsin. Yalnız engellileri arşiv, kütüphane gibi yerlere koyabilirler. Dikkatli ol. Uyanık davran. Yeni başlayanların maşlarını bilmiyorum.

Önlisans - 7.Tercih - Adalet Bakanlığı Bilgisayar İşletmeni İzmir / Bergema

Arkadaşlar özellikle raporunuzda çalışabilir ibaresi olmasına dikkat ediniz.Eğer ibare yoksa yeniden rapor almak durumundasınız bilginize

Evrakları verirken bir defaya mahsus engelli atanma dilekçeni de ver,adalet bakanlığı bu konuda çok duyarlı..başarılar

Atanan arkadaşları tebrik ederim, darısı tüm atanmak isteyenlerin, emek gösterenlerin başına..

Ösym'nin sitesinden baktığımda, lisans düzeyinde birinin Şişli Belediyesine düz memur olarak 57,13970 puanla atandığını gördüm. Bu durum nasıl olabiliyor? Özel istenen nitelikler sayesinde mi oluyor?

**Pardon, benim baktığım sonuçlar Kpss imiş.

Son düzenleme:
evet nitelik kodunda özel isteklerden dolayı oluyor 4001 in yanında başka kodlarda olabiliyor

Üst Alt