Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son trend artık engelli park yerlerinde boş yere de alınmıyoruz!?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar artık engelli ibareli otoparklar boşken bile park ettirmiyorlar pes diyorum başka bişey demiyorum bugun yaşadığım olayı aynen size aktarıyorum. görüşlerinizi merak ediyorum

Bugun sabah 08:15 itibar ile engelli plakalı aracım ile ankarada bulunan yuksek ihtisas hastanesine giriş yaptım (devlet hastanesi) güvenlik görevlileri bariyerleri kaldırdı bahçeye girdim 2 engelli park yerinin boş oldugunu görünce ohbe yer buldum diye sevindim ve aracımmı çekmeme kalmadi güvenlik görevlileri geldi ve oraya kesinlikle park edemiyecegimi söyledi ,engelli oldugumu plakada ibare ve engelli park kartımın oldugunu defalarca söylememe ragmen hiçbir şekilde parketmeme musade edilmedi ve zorla aracım hastane dışına çıkartıldı gerekçe olarak o engelli park yerlerinin engelli personele ayrılmıştır denildi.. engelli personele aittir yazmıyor sadece engelli ibaresi var desemde hiçbirsey anlatamadım bütün güvenlik görevlileri başıma çullandi ve aracı dışarı çıkarttılar oysa bu görevliler biz engellilerin o park yerlerine daha kolay ulaşmamız için yardımcı olmaları gerekmezmi neyse uzun uzun tartışmalardan sonra çıktım uzaklarda 200-300 metre ötede yolda bi yer bulup parkettim ve hastaneye geldim.
sonra durumu hastanenin sosyal hizmetler görevlisi dedikleri ve halkla ilişkiler müdürü dedikleri kişilere aktardım onlarda aynı şeyi söylediler o park yerleri engelli personellerine ayrılmış yani kişiye yer ayrılmış yani rezerve edilmiş burası bir devlet hastanesi hakkımı gasp ediyosunuz dememe ragmen dinlemiyorlar çünkü hep haklı olan onlar sonra durumu başhekim yardımcısına ilettim ama değişen bişey yok engelli personelleri varmış onlara ayırmışlar. düşünsenize o gun engelli personelleri işe gelmese akşama kadar engelli park yeri boş kalacak yada yıllık izine çıksa 1 ay kimse parkedemiyor gülermisin aglarmısın neyse konuyu sağlık bakanlığınıda şikayet ettim ve engelli plakamın olup olmadıgını sordular var dedim ve konuyu inceleyeceklerini söylediler gelecek cevabı çok merak ediyorum

bunları niye yazıyorum çunku arkadaşlar birileri kamunun bize sağladıgı hakları resmen gasp ediyor buna dur diyelim ,engelli park ibareli yere parketmek için ne iş yaptıgım soruyluyor protokol olup olmadıgım soruluyor yani bir imtiyazın varmı sen kimsin necisinde hakkını arıyorsun denilmeye çalışılıyor engelli hakkını aramaz nasılsa git deyince gider çık deyince defolur gider düşüncesi hakim ,sizlerin görüşlerini merak ediyorum devlet hastanesi yönetiminin engelli ibareli otoparkları çalışan personele rezerve edebilirmi sadece onların kullanımına sunabilirmi yapsa bile oraya engelli personele aittir diye yazı asması gerekmezmi
engelli aracı olan o hastaneye gidecek arkadaşlar sizlerden ricam eger boş ise engelli otoparkı denemek için mutlaka çekin uygulamaya devam edeceklermi bişeyleri düzelteceklermi engelli park yerimizi rezerve edip sonrada pişkin pişkin git bildigin yere şikayet et demeye devam edeceklermi çok merak ediyorum.

Üst Alt