Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumdan engellliyim. Yurt dışından araç getirirken ne kadar avantajım olur?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
%49 ortopedi raporum var, sol kolum da problem olduğu için yurtiçi ötv'siz araç alamıyormuşum. Çünkü sol kol devlet baba için çok da önemli değilmiş, en fazla sinyal veremezmişim :) Araştırmalarım sonucu sadece yurtdışından araç getirebiliyormuşum. Peki arkadaşlar sizlere soruyorum, ''x'' ülkesinden araç getirmeye kalksam diyelim bizim ülkemiz de 60 bin tl olan aracı ne kadara getirebilirim?

Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim..

Arkadaşım ben de senin durumundayım A-G engelli diye bir siteden ve değişik sitelerden araç fiyat kıyaslaması yapabilirsin ama en kısa zamanda şu gereksiz ve saşma olan sol el kol ayrımı yönetmeliği değişirde bizlerde ötv ödemeden araç alırız diye bekliyorum yurt dışı şu anda benim için 2.plan da biraz daha bekleyelim belki vicdan sahibi mv veya bakanlar bu saçma kanunu aleyhimize değilde lehimize değiştirirler inşallah.

Son düzenleme:
sabır kardeşim sağ ayak tan özürlü olmayanlara da verilmiyordu kanun değişti yurt dışının avantajı kalmadı çünki 3 yaşından aşağı getiremiyorsun türkiyeyle fiyatı aynı on yıl satamıyorsun tavsiye etmem gümrük dediğin yer canavar dolu pişman olursun, sabır kanun değişmesi için mücadele verelim

arkadaşlar son torba yasası ile ilgilii bu konuda yenilik yapılır mı bi bilginiz var mı varsa kaynagı nedir nasıl takip edebiliriz ?

Hepimiz sağolalım tabiiki sende arkadaşım :))

Üst Alt