Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumda ve bacağımda kısıtlılık var. H ehliyeti b engelli ehliyete çevirmek..?

Ebsrn

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.

Sol kolumda hareket kısıtlılığı,sol bacağımda güç kaybı var.H ehliyet sahibiyim.Ehliyetimde özel donanım gerektirmeyen otomatik vitesli araç kullanır yazmakta.

Mevcut aracımda otomatik vites herhangi başka bir tertibat bulunmuyor.Ehliyet değişimi için başvurdum haftaya perşembe komisyona gireceğim.

Benim merak ettiğim nokta komisyon bana yine otomatik vites kodları mı yazar yoksa ayrıca sinyal kolunu sağa aldıracaksın falan der mi?

Açıkcası ben sinyali falan kullanabiliyorum ve sinyal kolunu sağa aldırmak istemiyorum.Aracın otomatik vites olması benim için yeterli.

Bu konuda komisyon sıkıntı çıkarır mı?
Diyelim ki sinyal kolunu sağa aldıralım dediler bunu yeni alacağım araçta mı uygulatacaklar yoksa mevcut aracımdaki sinyal kolunuda mı sağa aldırmam gerekecek?

Yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler.

Komisyon raporunda şu kodlar var:

10.02 - Otomatik vites
35.04 - Direksiyondan sağ eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları

bu kodlar ile araca neler yapılması gerekiyor.

Ebsrn

Ah keşke hiç bulaşmasaydınız. 5 yıl daha kullanım hakkınız vardı eski ehliyetinizi...

Bu konuda kimse ne yapılması gerektiğini bilmiyor! Herkes önüne evrak geldiğinde ortaya karışık kodları rapora işleyip geçiyor.

"Direksiyondan sağ eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları" dediği işte kumanda kollarının direksiyonda parmaklarınıza taşınmasıdır. Örnek için buraya tıklayabilirsiniz

Üst Alt