Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolum felç. A2 motosiklet ehliyeti alabilir miyim?

mert.celet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]Herkese Merhabalar;[/FONT]

[FONT=Verdana]2008 Yılında geçirdiğim motosiklet kazasında, sol kolum tamamen felç oldu.[/FONT]
[FONT=Verdana]Benim için hiçbir engel yaratmadı bu sonuç. Hiç zorlanmadan otomatik vites otomobilimi kullanmaya devam ettim.[/FONT]

[FONT=Verdana]Fakat sonra, 2011 yılında tekrar motosiklete döndüm (salak olduğumu düşünmekte serbestsiniz) [/FONT]
smiley.gif
[FONT=Verdana].[/FONT]
[FONT=Verdana]İlk olarak bana özel yapılan bir TRİKE (arkadan 2 teker, otomatik debriyajlı) ile başladım. Ve cesaretim yerine geldikçe bu seferde 2 teker, bana özel bir motosiklet yaptırmaya karar verdim (otomatik debriyaj).[/FONT]

[FONT=Verdana]Sadede gelirsem eğer;[/FONT]

[FONT=Verdana]Ben yıllardır arabamı ve motorlarımı KANUNSUZ OLARAK KULLANMAKTAYIM. Belki engelim dikkat çekmediği için, belkide trafik kurallarına daima riayet ettiğim için hiç yakalanmadım.[/FONT]
[FONT=Verdana]Benim tek istediğim artık polis çevirecek korkusuyla trafikte olmamak.[/FONT]
[FONT=Verdana]RESMİ EHLİYETİMİ İSTİYORUM.[/FONT]

[FONT=Verdana]Fakat ne hangi ehliyeti alacağımı, ne de hangi prosedürleri izleyeceğimi hiç mi hiç bilmiyorum.[/FONT]
[FONT=Verdana]Soracak olursanız evet, birkaç sürücü kursu ile görüştüm. Gerek benim gerekse onların aklı karıştı. Felçli bir sol kol motosiklet ehliyeti alabilirmi alamazmı, tamamen muamma! [/FONT]

[FONT=Verdana]Lütfen birileri beni aydınlatsın veya elimden tutsun onunla beraber bu işi halledeyim.[/FONT]

[FONT=Verdana]Sonsöz;[/FONT]
[FONT=Verdana]Araba için ehliyet alabileceğimi çok rahat biliyorum. Fakat Eğer sol kolum felç diye motosiklet ehliyeti alamayacağım kesin ise o zaman şu ana kadar yaptığım gibi eski ehliyetimle devam edip, polisin farketmemesi için dualar ederek motorumu sürmeye devam ederim.[/FONT]

[FONT=Verdana]LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ VE YARDIMLARINIZI BU MOTOSİKLET MANYAĞINDAN ESİRGEMEYİNİZ!!
![/FONT]

'otomatik vitesli araç ve motor kullanır, H+a2 ehliyet alır' ibareli rapor almalısınız. sadece ehliyet alacağınız için özel hastaneden alınan raporlarda geçerli oluyor..

Üst Alt