Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol koldan sakatlığım var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

zngldk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar.

Sol kolumu kaybettim ve protez kullanıyorum. % 56 raporum var ve H sınıfı ehliyeti alır yazıyor. Görüştüğüm bazı otomabil bayileri sol kol olduğundan araçta tertibat değişikliği yapılmadığı dolayısıyla vergi indirimi alamıyacağımı söylüyorlar.

Benim durumumda olupta indirimli araç alan var mı?. Varsa yolu nedir.

Eğer indirimli araç alamayacaksam B sınıfı ehliyetimi H sınıfına çevirmek zorunda mıyım.

Şu an kullandığım araçla ilgili Motorlu taşıtlar vergisinden muaf olunabiliyor mu.

Uvzumuzu kaybettik elden birşey gelmiyor, buna şükür diyoruz. Ama ne yapalım hayat devam ediyor.

Yurtiçinden ÖTV-MTV'den muaf olamazsınız, yurtdışından alırsanız olabilirsiniz.

araç vergi indirimi

Merhaba.

B sınıfı ehliyetim var. 4 yıl önce sol kolum dirsek altından kesildi. Raporum %56 ve H sınıfı ehliyet alır şeklinde.
Otomobil bayileri sol kola araçta tertibat değişikliği yapılmadığından indirimli araç alamayacağımı söylediler.

Raporumda H sınıfı ehliyet alır dediğine göre ötv ve kdv indiriminden yararlanmam gerekmiyormu?

Yararlanamıyorsam raporda yazıyor diye araç kullanmak için H sınıfı ehliyet almam zorunlumu.

Üst Alt