Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol koldan engelliyim. Araç alımında otomatik veya özel donanım seçebiliyor muyuz?

erkanbursa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sol kol engelliyim indimli arac almak için rapor almaya gittigimizde manuel veya otomatik vites tercihi yapabiliyor muyuz buna heyet mi karar veriyor

Vergi indirimli araç için alacağımız heyet raporunun geçerlilik süresi..?

vergi indirimli araç için alacağımız heyet raporunun geçerlilik süresi ne kadar oluyor

Rapor sürekli ise aracı istediğiniz zaman alırsınız.

ehliyet

selamlar sol üst extremitede monoparazi sekeli yüzde 46 raporum h sınıfı ehliyetim var vergi indirimli araç almak istiyorum hastaneden önce ehliyetimi değiştirmem gerektiğini söylediler sıkıntı şu ehliyetim iptalde olabilirmiş yeni yönetmelikle ehliyetlerimizi kaybedecek miyiz bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim teşekkürler

5 yıl hakkın var degistirmek için yasal yolları kullan öyle işmi olur

Sadece sol üst ekstremite kısıtında ehkliyeti nasıl iptal ediyorlarmış, dingonun ahırı mı burası???

erkanbursa

Bi hayvanoğlu hayvana denk gelirsen evet, mevzuata rağmen mümkündür! Görüyoruz böyle saçmalıklar. Br kolunu kullanamayana "sürücü olamazsın" diyecek aklın sıfatına tüküreyim.

Üst Alt