Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol Hemiparezi sekeli olup sürücü belgesi alabilen var mı? Bana vermediler!

Sehzade87

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Nisan ayının 9nda H sınıfı ehliyet almak için başvuruda bulunup heyete girdim ama heyetten olumsuz sonuç çıktı. Tabi bende buna itirazda bulundum.
Gerekçe olarak ise Nöroloji; Geçirilmiş serebrovasküler hastalık
Ortopedi; Sol Hemiparezi sekeli olarak belirtmiş.

Bu duruma itirazda bulundum tekrardan başka bir hastaneden tekrar almak için heyete girdim bugün 2 Nöroloji doktoruna ve (1 tanesi tedavi yaptı diğeri ise hemen kararını yazıp geçti) 1 ortopedi doktoruna girdim. Nöroloji doktorundan bir tanesi olumlu diğeri olumsuz ortopedi doktoru da olumsuz verdiğinden dolayı H sınıfı ehliyet alamıyorum.

Aynı bu durumlarda yada yakın durumlardan H sınıfı ehliyet alabilen arkadaşlarım varsa bana da yardımcı olurlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
kanıtsal ve değerlendirilebilir açıklayıcı bir yorum yaparsanız sevinirim. Verilmeme sebebi doktorların ön yargısı olmamalı bence varsa sebebi bilelim ki hiç uğraşmayalım almak için

uğraş neden adam tehlikeli diyo geçiyo

Üst Alt