Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol elimi kaybettim. Otomatik aracı özürlü aracı yaparsam vergiden muaf olur muyum?

yasar bostancı

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar otomatik aracım ile ilgili bi sorunum var eğer bana yardımcı olursanız sevinirim . 2007 model otomatik bi aracım var araç normal yani özürlü aracı olarak kayıtlı değil ben bu aracı özürlü aracına cevirmek istiyorum benim 100/64 raporum var yani sol el bilekden yok bu sebepden ehliyetimi h sınıfına cevirdim (iş kazası geçirdiğim için) bi şekilde 2007 model otomatik videsli bi araç aldım aracın vergileri bana ağır gelmekte --- daha önce buradaki arkadaşların beni yönlendirmesi ile devlet hastanesinden (direksiyon topuzlu otomatik videsli araç kullanabilir) raporu aldım. şimdi aracı kullanıyorum . nasıl bi yol izlemeliyim bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum hepinize saygılar.

Sol elinden sakatlığı olanlar maalesef araç alımında vergi avantajından yararlanamıyor.

Şu an çalıştığım yerde mesai arkadaşım var... birimlerimiz farklı ama beraber kalıyoruz aynı lojmanda...
sol el bılekten doğustan gelişmemiş ve bılek ten sonrası yok...engelli raporu var %59 vermişler vergı ındırım hakkıda almış...
engelli plakası ve aracı (otomatik vides)var... dıreksıyon uzerındeki sağa sola sınyal aparatını sağ tarafa taktırmış ve aracınıda vergi indiriminden faydalanarak almış...

Üst Alt