Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol dizdeki hareket kısıtlılığı ile H sınıfı ehliyet aldım. Otomatik vites..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vokri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vokri

Yeni Üye
Merhabalar...
Forumda benim sizlerle paylaşacağım sorun hakkında bir çok yazı var ama bir türlü bu sorunu çözemedim... sol dizimde büyük ölçüde hareket kısıtlılığı var. bu otomatik araç kullanmama engel degil. ve sürücü kursundanda 2003 yılında otomatik araç kullanabileceksin diyerek ehliyet aldım. tabii o zaman olaya çok vakıf olmadıgımdan ehliyette ''otomatik araç kullanabilir'' d,ye bir ifade yok.
trafikde sorun yaşadıkça forumdada paylaştıgınız gibi rapor ile bunun ehliyete yazdırılması gerektigini ve yazdırılabilecegini okudum. fakat istanbul vatan caddesindeki trafik e 6 ay once gittigimde ''böyle bir şey ehliyete yazdırılmaz '' cevabi aldım. işlem yaptıramadım...
bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

Aşağıdaki genelgeninin bir çıktısı ile başvurursanız sanırım yardımcı olucaklardır.

otomatikvitesliarac.jpg

Ehliyete fiziksel olarak yazılamıyor, ama trafikteki dosyaya işleniyor. Olası bir kontrolde dosyadaki "otomatik vitesli araç kullanır" ibaresi görülebiliyor.
Bir de yukarıdaki yazının bir çıktısını alıp ruhsatın yanında gezdirirseniz, daha rahat olur.

ilğinize teşekkür ediyorum.sanırım bu sorunu bu sefer çözebileceğim.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri