Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacaktan %15 rapor verildi. Hem özel donanım hem otomatik vites ibaresi..?

aozdemir81

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar.
Daha önceki raporumda ötv indirimi ile ilgili bir @%1;

Son düzenleme:
aozdemir81

Çok hatalı bir ibare. özel donanım ve otomatik vitesi aynı anda yazmalarına mı yanarsın, H sınıfı diye belirmelerine mi...

hocam hatalı giriş yapmış olabilirim haklısınız elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım

Mrb %15 olan raporunuzu sadece arac icinmi aldiniz?bu durumdan diger raporunuz etkilenmiormu?

evet hocam sadece otv ındırımı ıle araç alımı ıcın aldım ama dusuk verdıler oranı :( neyse buda ıseme yarar gıbıme gelıyor. Ama sımdı benım anlamadıgım araç ozel donanımlı mı olucak yoksa dırek otomatık mı anlamadım foruma sorma amacımda buydu ama hala donus alamadık beklıyoruz

aozdemir81 Raporda tertibat tanımlaması yapılması kimi zaman bir kurtarıcı kimi zamanda problem ki sizin durumunuzda çok büyük bir problem illaki araca tertibat yaptıracaklar sadece otomatik vitesli araç kullanabilir yazılsa idi sizin durumunuzda yeterliydi

Peki eski raporunuz bu durumdan etkilenmiyomu sadece arac icin ikinci bi rapor alabiliomudunz?

gercexs Bu konuda net bir durum yok bazıları her raporun kapsamı farklı birbirlerini etkilemez diyor. Mevzuat yeni alınmış rapor eskiyi hükümsüz kılar diyor. Bimere danışıp duruma göre vaziyet almak faydalı olacaktır

Benim ilk raporum%50 kronik ankaradan onayli vergi indirimi onayli ve suan ortapedik rahatszligim nuksetti ve arac icin rapora basvurmk istiorum ama onceki ameliyatimi etkilemesinden korkuorum...

Üst Alt