Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sol bacaktaki kısıtlılıktan dolayı otomatik vitesli araç alabilir miyim?
rapor alırken belirtseydiniz keşke,
şimdi tekrar heyete girmeniz gerekecek, ortopedi doktoru uygun görürse ve' H sınıfı ehliyet alabilir, otomatik vites araba kullanabilir ' ibareli rapor verirse tabiiki alabilirsiniz.
raporu alalı daha 3-4 gün olmadı ben bunun bu şekil olacagını bilmiyordum ki bir daha mı heyet olacak rapor üzerinde işlem yapamazlarmı sadece ortopedi ile görüşülse o kadar eziyeti bir dahamı çekecem ben bu seferde rapor oranını düşürseler napacam
sol bacaktan dolayı otomaytik vites alan biri olarakalabileceğini garanti ederim ama nasıl aldığımı bir bana sorman lazım bana illallah ettirdiler bi doktorun yakasına yapıştım trafikteki polislerle birbirimize girdik falan filan. sen rapor alırken aynen şunu yazalarını ısrarra hatırlat h sınıfı ehliyet alır(otomatik vites kullanır) eğer bunun aynısını yazmarlarsa trafik aracını tecil işlemini yapmıyo gel git bi sürü eziyet.sen raporunu anen yazdığım gbi alıran problem olmaz.
rapora müracat etmeden istersen git ortopedi doktoruyla bir görüş, eğer bu halinle ötv siz araç alabilirsin derse tekrar heyete girersin, önemli olan ortopedi doktorunun sana uygun görmesi,
rapor oranın düşsün yzde 5 bile olsa eğer doktorlar otomatik vites kullanır diye rapor verdikten sonra sana kimse ötv den yaralanmazsın diyemez araç alımnda rapor oranınn önemi yok ayrıcada sadece ortabedi ile olmuyor diğer bölümlerede muayene olup ortak kararı bekliyceksin o çıkn raporlarda giip aracını alacaksın.
Of Of hastane ta nerde neyse yapacak bişey yok gibi gözüküyor bir an önce gidip başlatam işlemleri anca bir ayda çıkar zaten herşeyin hayırlısı ne diyim artık rabbim cümlemize hakkımızda hayırlısını gönlümüzede razı eylesin inş
son olarak bişey sormak istiyorum bu raporda 2022 sayılı yasadan engelli kimlik kartı , gelir vergi indirimi , engelli haklarından faydalanabilir yazıyor bu rapor haricinde araba almak için ayrı bir rapora başvurabilirmiyim
bendede tam tersi oldu bu çarşamba günü heyete girdim ortopedici sen otomatik kullanırsın h sınıfına gerek yok b ile oto kullanırsın h yazarsam indirimli araç alırsın dedi herif. doktor deil maliyeci hergele sanki allah bu tiplerden hepimizi korusun raporu beklemeden heyetten çıkınca hastaneyi terkettim iki gün boşa uraştım b istersin h derler h istersin b sınıfı derler bunlsr insanı çileden çıkarırlsr.başka hastane den şansımızı denicez.
Evet Hikmet, başka bir hastaneye gidip sürücü belgesi için rapor alabilirsin. Gerçi onlar "zaten raoıruznu var" diye saçmalarlar ama, "iyi de ehliyet için bu rapor işe yaramıyor" diyerek ısrarcı ol.