Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacak polio sekeliyim. Araç alacağım..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba;

Rahatsız ediyorum Sizleri tekrar nacizane bir kaç sorum olucak.Allah izin verirse bayramdan sonra 0 araç alıcam yardımınıza ihtiyacım var.

1- H sınıfı ehliyetim var Otomatil vites kullanır ibareli; bu araç ben dısında herkes kullanabilir mi?
2-araç alırken nelere dikkat etmem gerekir?
3-Bayi ye ödenmesi gereken tutar sadece araç fiyatmıdır?Yoksa trafik tescil-sigorta VS bunları da bayi karşılıyor mu?
4-Bayinin bana sölediği sadece ÖTV ve bandrol ödemıyorsunuz dedi. dogrumu?
5-MTV taşıt vergisini bayimı halledicek?

simdiden tsk ederim.SORULARIMI cvp larsanız cok seviniri..

hayırlı günler.

dualarla...

1- Herkes kullanır
2- Kullanım amacına uygun olması(bagaja sandalye vs)
Yapacağınız km nin çokluğuna göre dizel/benzinli tercihi
Sedan, HB,SW kasa tipi olarak zevk ve tercih meselesi
Karar vermeden önce marka, donanım,performans, fiyat araştırması ve karşılaştırma.
Sıkı bir pazarlık.
3- Bayiye araç fiyatı, KDV, trafik tescil masrafları, sigorta bedelini ödeyeceksiniz.
4- Evet doğrudur.
5- Vekaletle bayi de halledebilir ama birçoğu yapmıyor, aracı aldıktan sonra kontrol edip gerekirse nakil vasıtaları vergi dairesine giderek mtv muafiyet işlemlerinizi yaptırınız.
Hayırlı olsun.

ufukalp bey;

tesekkür ederim verdiğiniz cevaplar için birde bayi bana araç fiyatı verirken trafik sigortası hariç dıyor. bu ne anlama gelıyor.

tskler

Ayrıca trafik sigortası ödeyeceksiniz anlamına gelir.

Üst Alt