Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımdan sakatlığım var. Aracıma özel tertibat taktırmak zorunda mıyım?

ÖmrümSenindir

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ehliyetimi yeni aldım dün ehliyetimde "Özel Tertibatlı Otomobil- Oto Vitesli Araç" Aynen bu yazıyor benim sol bacağım diz altından ampute ellerimde problem yok sadece sol bacağımda Aracıma özel tertibat taktırmak zorundamıyım sadece otomatik vites kullanamazmıyım ? Araç Kiralama durumunda bulunabilirmiyim ? bunları merak ediyorum OturanBoğa Sizdende cevap bekliyorum lütfen ?

benimde sol bacak yarısı yok. otomotik vitesli araba kullanıyorum ve aparata gerek yok.sag ayagınla çok rahat kullanabilirsin

O "özel donanım" ibaresi olmasaymış, çok daha doğru olurmuş. Şu haliyle işgüzar bir memur zorluk çıkartabilir. Raporu yenilemek mümkünse, yenilemenizi öneriririm... Çünkü dediğiniz gibi, sol bacağından kısıtlılığı olan birinin hiç bir özel donanıma ihtiyacı olmaz; salt otomatik vitesli aracı kullanabilirler

Üst Alt