Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sol bacağımdan engelliyim. Düz vitesli araç kullanabilir miyim?
B sınıfı olan ehliyetimi otomatik videsli araç kullanır 78 kod numaralı olarak değiştirecem ehliyetimi değiştirdikten sonra düv videsli araç kullabilirmiyim
Özel hastaneden otomatik vites araç kullanabilir raporu alabilirmiyim.(Sol bacak dolayısıyla). Engelli ehliyeti istemiyorum. Yarın gitmeyi düşünüyorum. deneyimi olanlardan bilgi lütfen.
Merhabalar sol bacak engelinden dolayı hastaneden aldığım raporda ötvden yararlanır otomatik videsli araç kullanır ibareleri yazıyo
İl sağlık müdürlüğünden aldığım raporda ise 10.02 otomatik videsli araç kullanır yazıyo ehliyetimi değişime gönderdim aldığım bu raporlar ile araç almamda bir sıkıntı çıkarmı
YARDIMCI OLURMUSUNUZ
sol bacağımda kısalık var 2010 da doktor b sınıfı ehliyet verdi ayak fonksiyonları normal dedi. kısalık 5 cm di o zamanlar suan b sınıfı var bende kısalık 8 cm falan değiştirmeyi denemedim.
BİR BANKACI
Zaten engelli ehliyeti diye bir şey yok artık. Herkes B sınıfı ehliyet alıyor. Ama engelinizden dolayı kullanımda bazı kısıtlama kodları yazılıyor. Bunun için aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğü -> sürücü kursu -> emniyet
fth5757
Hayırlı olsun, hiç bir sorun yaşamazsınız.
Şerafettin Yakın
Siz de ehliyetinizi değiştirip araç için ayrıca engelli sağlık kurulu raporu alırsanız, araç alımında vergi avantajından yararlanabilirsiniz.