Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımda kısıtlılık var. Araç alabilir miyim?

Tibia

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,

Benim 2007 yılında basketbol sol çapraz bağ ve menüsküs yırtığı oluşmuştu. 3yıl sonra tekrar yıldı.. 2010 yılından beridir de sol çapraz bağlarım ve menüsküs yırtık ve dizim artık kontrolum dışına çıkıyor. Ayrıca 2015 yılında kaval kemiğini 1cm kısalmalı kırıldı.. Ve kırık bölgede his kaybı var. Ve son olarak sol bacak ayak bileği bölgesi içten kanamalı varis var.

ÖTV muhafiyeti için haftaya heyet e giricem.
Sol bacak 2 amiliyatlı. Ayrıca kaval kemiği kırığından da ameliyat olmam gerekiyordu hastaneden kaçtım. 8 ay alçıda kaldı. Ama ameliyat olmadım :)
Kırıkdan sebebiyle aynı zamanda allah kimsenin başına vermesin #AKCİĞER EMBOLİSİ atlattım..

Yorum yaparsanız sevinirim.

Tibia

Ne yaptınız bilmiyorum ama, durumunuzun manuel vitesli araç kullanmaya mani olması gerekir ki ötv muafiyetli araç alabilesiniz.

OturanBoğa

raporumda girdiğim her heyet ORTAPEDİ KANATİ UYGUNDUR YAZMIŞ.
ORTAPEDİ ise UYGUNDUR yazmış..

teşhis kısmında ise : sol bacaktaki bütün sorunlar ameliyatlar vs yazılmış. OBEZ ve uyku apnesi mevcuttur yazılmış..
sonuç : ÖTV yazılmış...

ilk başta sanırım onaylanmadı vs diye düşündüm ama arkadaşım benden 6 ay önce aynı sonuc ÖTV yazısı ile araç aldı.

ama ehliyete ticari araç kullanamaz ibaresi yazılması beni bu işten caydırdı.

Üst Alt