Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımda 2cm kısalık var. H sınıfı ehliyet alamadım..?

ercan78

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben ercan %60 engelli raporum var bunun içinde % 5 oranında ortapedi sol bacakta 2 cm kısalık var h ehliyet için başvurdum kbü araştırma hastanesine h alamaz diye sonuç çıktı bacak kısalığı engelilik değilmiş h ehliyeti almak hakkım değilmi başka şehirdeki hastaneye itiraz ettim 2016 h ehliyet iptal olacak o zamana kadar beklemek mantıklımı

H sınıfı ehliyetler iptal mi olacak dediniz ? Benmi yanlış anladım...

2016 ocakta olcakmış yerine başka bir tip ehliyet verirlermi b tipinemi döner bilmiyorum

virago74 Yeni yönetmelik gereği ehliyetler değişecek . 5 yıl içerisinde hastane'den yeni yönetmeliğe uygun rapor ile ehliyetlerin değiştirilmesi gerekecek

3T3N1TY

Cevabınıza teşekkürler. Tamda bu ara bütün evraklarımı tamamlamışdım. H sınıfı ehliyet almak için sürücü kurslarından fiyat teklifi alıyordum. Sonrasındada otomatik vites bir araba almakdı niyetim.
Bu pozisyonda 2016 yı beklemem dahamı avantajlı olur ?

virago74

Siz işinize bakın. H sınıfı sürücü belgesi alsanız da bu yeni düzenleme için 5 yıllık geçiş süreci var. Yani, aldığınız H'yi 5 sene sonra değiştirmeniz gerek...

Üst Alt