Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayaktan engelliyim. Raporumda ötv'ye dair değerlendirme olmaması sorun olur mu?

mahir09

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
merhaba ben arastirdigima gore sol ayak sakatliklarinda %1 bile yetecegi yaziyordu.bugun heyete girdim %16 verildi.otv siz arac ve h sinifi ehliyet icin basvurmustum.ancak bunu soylememe ragmen rapora sadece h sinifi ehliyeti alabilir otomatik arac kullanabilir ibaresi yazabileceklerini otv icin bisey yazamayacaklarini soylediler.hatta istersen birde marka yazalim diye alay ettiler.ben ustunde sadece h sinifi ehliyeti alabilir otomatik arac kullanabilir ibaresi olan raporla otv siz arac alabilir miyim .. cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

Zaten olması gereken ibare budur, ötv muafiyeti gibi bir ibareye gerek yoktur.
İstersen marka da yazalım sözü beni de güldürdü kızma da :)

bi kac raporda ozellikle bu ibareye denk geldigim icin kotu hissetmistimde rahatladim simdi tesekkurler :)

mahir09 Her kurum kendi yetkin olduğu konularda karar alabilir , Hastane üstüne vazife olmadan ötv'den yararlanabilir diye karar alması bunun uygulanacağı anlamını taşımaz

Üst Alt