Merhaba arkadaşlar 5 yıl dolduğu için yeni bir araç alacam. eskiden mecburem otomatik olmayan aparatlı araç kullanıyordum şimdi kısmetse otomatik araç alıcam. Ehliyetimde,(19 sene önceden almışım) otomatik araç sol ayak engelliler için muaf sayılmadığından heralde kullandığı cihazlar kısmı boş. şimdi otomatik araçtan yararlanacağım için otomatik vites araç alacam bunun için:
1- otomotik vites kullanablir sağlık raporunu çıkrttırıp ehliyete işletmeme gerek varmı?
2-sağlık raporunu bakırköy devlet hastanesinden çıkarsam uygunmudur?
3-çıkartacağım sağlık raporunda: otomatik vites kullanımı uygundur. ibaresi yeterlimidir yoksa, H sınıfı ehliyet alabilir. ibareside mi gerekli (zaten H sınıfı ehliyetim var fakat cihaz kısmı boş)
4-ehliyeti değiştirmem gerekecekse istediğim emniyette değiştirebilirmiyim yoksa daha önceden ehliyeti aldığım yeremi gitmem gerek ve değişim için bize bir kolaylık varmı maddi ve öncelik açısından
1- otomotik vites kullanablir sağlık raporunu çıkrttırıp ehliyete işletmeme gerek varmı?
2-sağlık raporunu bakırköy devlet hastanesinden çıkarsam uygunmudur?
3-çıkartacağım sağlık raporunda: otomatik vites kullanımı uygundur. ibaresi yeterlimidir yoksa, H sınıfı ehliyet alabilir. ibareside mi gerekli (zaten H sınıfı ehliyetim var fakat cihaz kısmı boş)
4-ehliyeti değiştirmem gerekecekse istediğim emniyette değiştirebilirmiyim yoksa daha önceden ehliyeti aldığım yeremi gitmem gerek ve değişim için bize bir kolaylık varmı maddi ve öncelik açısından