Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak ampute. Oto vitesli araç-özel tertibatlı ibaresi ile nasıl bir otomobil..?

arslan01

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
selamün aleyküm
benim ehliyetimde ;
oto vitesli araç-özel tertibatlı
yazıyor.
bu ehliyetle sıfır otomatik vitesli alabilirim değilmi?
birde ben sıfır araç almayı planlıyordum ama ekonomik şartlar el vermediği için 2. elleri gözden geçiriyorum 15-16 bin tl civarında bi öneriniz olurmu marka konusunda.
buarada 2. el araçta kullanabilirmiyim?

Ya aynen bende senin durumdayım iyi bir araba olursa 2. el almayı düşünürüm.

Sol ayak kısıtlılarda aslında "özel donanım" ibaresi geçmesi doğru değil. Öyle ya, sıradan tüm otomatik vitesli araçları kullanabilecek birini polis çevirip "hani bunun özel donanımı" derse, uğraş dur!

Bülent abi benim raporumdada aynı ibare yazıyor fakat ehliyette sadece otom.vit. yazdırdım araç alırkende bi firma tertibat yaptırmadan sana satış yapamayız dedi ancak başka bi firmadan tertibatsız araç aldım . Bunun sebebi kurula giren doktorların bu konuda yeterli bilgi ve birikime sahip olmamaları ben rapor alma aşamasında yapmış olduğum araştırmalar ve sitemiz sayesinde ( daha önceden sitemizden konu ile ilgili almış olduğum çıktıyı sağlık kurulu başkanına okutup otomatik vites araç kullanabilir ibaresini zorla koydurdum . yanlız ne yaptıysam inatla tertibatlı yazısını yazdılar )

Ben tüm bunlardan habersiz gittim , ortopedi doktoruna otomatik vites kullandım ehliyet alırken vs , kullanmakta zorlanmıyorum ve özel tertibatada ihtiyacım yok dedim, Onlarda sadece otomatik vitesli araç kullanabilir yazmışlardı, Özel tertibat ibaresi sorun açabilir başınıza.

Üst Alt