Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağından engelli kişi adına alınan aracı kimler kullanabilir?

gardiyann

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.a. arkadaşlar bir konuda yardım edebilir misiniz
%45 sol ayağından engeli olan bi akrabam için araç satın almak istiyoruz ve sorduğumuzda otomatik vitesli araç satın alabileceğimiz söylendi.yani ekstra bir tertibata ihtiyaç yokmuş ama emin olamadığımız bir konu var o aracı ondan başkası kullanabilir mi ? akrabaları ya da vekalet vereceği birileri? bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum

Ben birinci derece yakınlarına serbest diye biliyorum.

otomatik vites olunca başka aparat olmazsa herkez kullanabilir diye biliyorum bende...aynı olay bende var yalnız tekrar rapor alıcam sadece sol ayaktan

bunu kesin olarak nerden öğrenebiliriz acaba vergi dairesin gittik bilmiyoruz dediler trafk şubeyse cümle içinde sanırım bence gibi kelimeler kullandı sıkça , yani kesin bir dille cevap bulamadım malesef.. kalakaldık böyle :(

ben trafikten tescilden öğrendim bugün ayrıyetten vergi dairesine gittim sol alt extremitede sakatlık olunca oto. vites oluyor dedi müdür aynı zamanda ondan raporda derece yüzdelik önemli değil dediler

As yuzde 90 oran da asagi ise baskasi kullanamaz sadece h ehliyeti olan kullanabilir

Eren çulha hayır, yanlış biliyorsunuz. Bir üstteki mesajımda verdiğim bağlantoya tıklarsanız güncel bilgiye ulaşabilirsiniz

Araçta özel donanım yoksa ve aynı zamanda otomatik vitesli ise, o aracı herkes kullanabiliyor. Bu konuda da hiç bir sınırlama kalmadı.

Üst Alt