Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağımdan engelliyim. 102 kodu yazmayan ehliyet alabilir miyim?

Erolkurt_17

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Sadece sol ayağım engelli kamyonda dahil otomatik vitesli her türlü aracı kullanabiliyorum 102 kodu yazmayan ehliyet alabilirmiyim.

Erolkurt_17

Bu o kadar doktora bağlı ki... Ama tersten bir taktik deneyebilirsiniz: doktorlar araç alımında vergi avantajından yararlanmak isteyenlere bu hakkı vermemek için ellerinden geleni yaparlar. Siz de "n'ooooolur 102 yazın, ötv'siz araç almak istiyorum" deyin, yazmazlar! :)

Erolkurt_17

Sol ayağından engellisiniz kamyon nasıl kullanıyorsunuz?kaldiki hiç bir vasıta sahibi engelliye vasitayi dahi vermez kullanmayı bırak.trafikte yakalanirsiniz başınıza bela almayın

Bende sol ayaktan 102 kodu var engelli isen engelli b ehliyetin olacak zaten engelli raporun varsa engelli b zorunlu engelli b var ise ticari araç yasak kodu var bence kullanamazsın

Sol ayak engelli protezle yürüyebiliyor temizlik yapabilir amelelik yapabilir fakat kamyon otobüs süremez ticari araç süremez mantığı tam bir saçmalık bu ülke neden gelişmiyor şimdi anladım sürebileceği araca süremezssin nedir ya

@Hkn38,

Tamam da benim sadece sol ayağımda sıkıntı var otomatik vitesli araçlarda sol ayak kullanılmıyor otomatik vites Ford transit tipi küçük kamyonetler var Doblo var bunları kastediyorum

Ayrıca ben ÖTV indirimi falan istemiyorum

Üst Alt