Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol alt ekstremiteden %44 raporum var. H sınıfı ehliyet ve araç alımı..?

volkancalik

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
27 Temmuz 2014 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/ozel-donanimli-otomobiller-motorlu-araclar-h-sinifi-ehliyet/135073-sol-alt-ekstremiteden-engelliyim-aracimi-yeni-aldim-ve-islemleri-yaziyorum.html

Merhabalar. aldığım rapor ortopedik engelli raporu. sol alt extremite ve D. raporun açıklamasın da H sınıfı ehliyet, otomatik vites araç ve ötv indirimi hakkında diye açıklamam var. Bakanlığı aradığımda özürlü aracı alırsın dediler. Bilgisi olan sayın arkadaşlarım; H sınıfı ehliyet aldığımda araç almama firmalar nasıl yardımcı olur. herhangi bir sorun çıkar mı?

H sınıfı ehliyetini al sonra sağlık raporunla birlikte istediğin firmaya git ötv indirimli araç alırsın..niye sorun çıkarsın adamlar senden alıp devlete vereceği ötv yi almayacaklar bu onlar için herhangi birşeyi değiştirmiyor ki.. o yüzden her türlü kolaylığı gösterecekler merak etme :)

Teşekkür ederim cevapladığınız için.

H sınıfı ehliyetimi bu hafta bir hafta aldım. elimde. raporu vergi dairesine göstermeliyiz dediler. o da pazartesi günü. insan acemi olunca kaygılanıyor. :) hani diyorum ya araç alamazsam diye. daha önce oldu mu birine bilmiyorum

Üst Alt