Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol alt ekstremite kısalığım var. Araç için otomatik vites ibareli rapor alamadım?

AGHANURULLAH

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
iyi gunler aranıza yenı katıldm burdan herkese merhabalar ben malatyada oturuyorum h sınıf otomatık vıtes notlu ehlıyetım var .bende cocuk felcınden dolayı sol alt ekstremite kısalıgı var 5 cm bugun heyet gırdım ftr cı doktor heyetten once % 60 lık rapor yazmasına ragmen heyet baskanı senınkı yuzde 35 yuzde 35,40ı gecmıyor dedı. benm sadece sol alt ektremite kısalıgından dolayı otomatık vıteslı arac kullanır rapor alma hakkım yok mu ben bu yuzdelerle ugrasmaycam dıye bılıyordm sımdı hata bende mı yoksa devlet hastanesının heyetınde mı tesekkur ederım sımdıden

evet oranın önemi yok.hem ftr değil senin oranı ortopedi vermesi lazım.derdini anlatman lazım heyet başkanına.muhtemelen yanlış biliyor veya yanlış cevap verdi sana.senin raporunda otomatik vites ibaresi geçmesi lazım.ötv muafiyetinden yararlanır işaretli olması lazım

Orandan kime neymiş! % 35 de olsa oranı yazsın, tanı olarak sol alt ekstremitede kısıtlılık olduğunu belirtsin, ibare olarak da "otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibaresi olsun, tamamdır.

cok tesekkur ederım ıcım cok ferahladı sımdı salı gunu rapor souncları cıkıyomus buyuk ıhtımal olumsuz cıkacak bashekıme mı cıksam yoksa baska bı hastaneden mı alsam dıye dusunuyorum. bashekımde ısrar ederse dava acacagım dıyeyım mı?

Başhekime çıkın bence. Durumu izah edin. Sol alt ekstremiteden sakatlığı olanlara bu şekilde rapor verildiğini söyleyin. İnat ederse, daha doğrusu ipler koparsa, hakkında dava açacağınızı ve başbakanlığa şikayette bulunacağınızı da söyleyebilirsiniz :)

tmm cok tesekkur ederım dedıklerınızı aynen yapacagm sonucu paylasırım sızlerle :)

OturanBoğa;

Doktorun verdiği kararı başhekimin değiştireceğini sanmıyorum. Büyük bir ihtimalle tartışma çıkacak.

tesekkur ederım evet o yazının tamamının cıktısını goturcem dıyecek lafı kalmayacak tabıkı bı daha heyete gırmek de ıstemıyorum 111 tl aldılar :)

Bugun itiraz icin gittim doktoru gormem lazmmis yarin gidecegm ama rapora baktm polio sekeli yazmislar yuzde 35 boyle olursa yani sol alt ekstremite kisaligi altinda yazsa bile yuzde 40 i gecmedigi icin ankaradan geri mi doner? Tesekkur ederm

saolun bugunn duzelltırdım o kagıdı gostererek zaten memurlar sorun cıkarıyodu yola geldıler :)

ruhsata kendinden baskası kullanamaz yazmıslar

ıyı gunler benım rahatsızlıgım sol alt eksremite kısalıgı. 2 hafta once sıfır otvsız arac aldım ama ruhsatta kendınden baskası kullanamaz yazıyor . ama bu araba tertıbatsız ,otomatık vıtes. yanı sorun sol ayakta oldugu ıcın proje falan cızılmedı. ben herkes kullanabılır dıye bılıyorum. sımdı gıdıp emnıyete ıtıraz etsem duzeltılırmı yanı ben haklı mıyım ? tesekkur ederım.

saolun pekı hangı belgeyı gostermem gerekır herkezın kullanabılecegıne dair? biliyosunuz memurlar laftan pek anlamıyor zaten yasım kucuk hesaba almıyolar anca belgeyle ikna edebilirim

AGHANURULLAH

Genelgede yazdığı gibi

UMEVDUVATUTUJCORMYJQ1217668543_ötv1.jpg

Üst Alt