Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve kifoz hastasıyım. Heyete girsem kurul bana %kaç oran verir?

Adıgüzel60

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlarım Abilerim bende skolyoz kifoz var skolyozun oranını tam olarak bilmiyorum kifozun derecesi %65 el bileğinde tendinit var gözlerimde miyop astigmat var 1 numara .ben 2000 yılında Askerligimi yaparken tüberkiloz hastalığına yakalandım çürük raporu verdiler askeriyeden ben bu rahatsızlıklarından dolayı heyete girsem %kaç rapor alabilirim %40'ı tutturabilirmiyim? saygılarımla

90 derece kifozum ve az da skolyozum vardı bundan yüzde 25 almıştım hocam bilginiz olsun belki bir yararı olur

2011 yılında 65 derece skolyoza,%42 aldım daha sonra vergi indirimi için Ankara ya gönderdim bu kezde hastane %25e düşürdü.

%42 oaranı sadece skolyozdanmı aldın başka rahatsızlıgınızda varmıydı.solunum testine girdinizmi? Göğüs hastalıkları kaç oran verdi?

skalyoz için gögüs hastalıklarının verecegi oran önemli

Evet kifoskolyozdan aldım nefes darlığı mevcut aynı zamanda skolyoza bağlı.

Vergi indirimi için başvursam eger hastanenin bana vereceği sonuç %40'ın altında kalı

Ben vergi indirimi vede erken emeklilik için defterdarlıga başvursam beni hastaneye sevk yaptıktan sonra hastaneden çıkacak sonuç egerki %40'ın altında kalırsa bu rapor heryerde gözükürmü? Yoksa sadece vergi dairesindemi gözükür egerki %40'ın altında bir sonuç çıkarsa benim çalıştığım işyerine bildirim yaparlarmı işimdende olmak istemiyorum eger işten çıkarılırsam eger başka yerde iş başvurusu yapmak için benden sağlık raporu isterse bu %40'ın altında çıkacak rapor bana yeni bir iş için sorun yaratırmı? Bu konuya hakim arkadaşlar cevap yazabilirlermi?

Merhabalar yarın Sultan Abdülhamidhan eğitim ve araştırma hastanesinde heyete gideceğim sonuçları buradan yazarım inşallah %40 ve üzeri bir sonuçla hastaneden ayrılırım.

Skolyoz rapor oranı kaç

Skolyoz um omurgamda kırık var 8 derece rapor oranı ne olur

Üst Alt