Merhabalar . 28 yaşındaki erkek kardeşimi zar zor ikna ederek psikiyatriye götürdüm. Şizofreni teşhisi konuldu ilk görüşmede. İlaç verdi doktor. Uyurken kullanacak. Öfke problemi herkes kadar. Ünv yi 8 yılda bitirdi ve hocaların ona kafayı taktığını bu yüzden onu telefon kamerasından takip ettiklerini düşünüyor. Ve bir kelime, cümleyi kafaya takıp bize hep söyleme eğilimi var. Bunların dışında çok normal . özbakımı yerinde.. İlahiyat mezunu. Alanında da iyi. Ama atanamadı bunu da babam ve kendisi çok dert edindi...
Sorum şu teşhis dopru mudur , nasıl anlarız?
Doğruysa, iş hayatı nasıl etkilenecek , nasıl bir yol izlmeliyiz... Çok üzgünüm onu bu yola ben sokmuşum gibi rahatsız hissediyorum.. Annem babam yaşlı ve hasta insanlar, benden başka da kimsesi yok kardeşimin... Bana yol gösterirseniz çok sevinirim...
Sorum şu teşhis dopru mudur , nasıl anlarız?
Doğruysa, iş hayatı nasıl etkilenecek , nasıl bir yol izlmeliyiz... Çok üzgünüm onu bu yola ben sokmuşum gibi rahatsız hissediyorum.. Annem babam yaşlı ve hasta insanlar, benden başka da kimsesi yok kardeşimin... Bana yol gösterirseniz çok sevinirim...